5053873217 [email protected]

Nutraxin Collagen Ne İşe Yarar?

Güzellik için cilt bakımına önem verenler için korunmada  yardımcı olan ürünler sayesinde cildiniz de gerekli vitaminlerin karşılanmasında Nutraxin collagen beauty collagen gold quality cildin C vitaminini karşılayan formüle ve çinko içeren özelliğe sahip bir üründür. Kolajen ihtiyacını karşılayan ürün cildinizin gerekli ihtiyacını sağlar.

30 tablet şeklinde kullanılan ürün amino asit karbon ve hidrojen içermektedir. Cildin korunmasını sağlayan ürün günde 1 tablet olarak takviye olarak kullanılmaktadır.

Çilek Aromalı Nutraxin Collagen Gold Quality 50 Ml

Çilek aromalı tada sahip ürün kullanımı kolay ve cildinizde korunma sağlar. İçeriğinde Arginin, amino asit, hidrojen ve karbon bulunmaktadır. Sıvı formda olan ürün günde 2 tablet kullanılmak üzere bol su ile alınmalıdır. İçeriğindeki biotinin amacı cildin korunmasına yardımcı olmaktır.

Nutraxin Beauty Collagen 11Gr Şase

Takviye ürünlerden biri olan Nutraxin Collagen Beauty 11 gr şase selenyum çinko, biotin, hyalüronik asit içeren protein içeren bir üründür. Cilt saç ve mukoza korunmasında katkı sağlayan ürün C vitamini içermekte cildin kolajen üretimi için katkıda bulunmaktadır. Bir bardak su ile karıştırıp tüketebileceğiniz ürün ayrı paket olarak 30 şase olarak piyasa da bulunur. 1 şase için bir bardak su yetişkinler için kullanıma uygun olur.

Takviye edici nutraxin collagen ürünler için ihtiyacınız olan ürünleri https://www.protein34.com/nutraxin adresinden temin edebilirsiniz.