5053873217 [email protected]

Kadın Sneakers

 

Rahatlık ile şıklığı bir kombinde sağlayan kadın sneakersler birbirinden farklı modellere sahiptirler. Çok konforlu olmasının yanı sıra, kombine farklı bir hava katan kadın sneakers modelleri her gün farklı tarzlarda kombinler ile eşleşebilmektedir. Ayrıca birkaç senedir trendlerden düşmeyen bu kadın sneakersler bir süre daha trendlerden düşmeyecek gibi gözükmektedir.

 

Kadın Sneakers Nasıl Kombinlenir?

 

Neredeyse her tarza uyum sağlayan sneakers ayakkabılar konforlu özellikleri ile bilinmektedirler. Sağladığı konforların yanı sora kadın sneakers modelleri şık bir gece yemeğinde dahi tercih edilebilmektedir. Ayrıca trendlerden düşmeyen bu ayakkabılar ile şık görünmek istiyor iseniz birkaç küçük moda şartlarından yaralayabilirsiniz;

 

  • Eğer şık bir gecede kadın sneakersleri tercih edilecek ise kesinlikle çorap giyilmemelidir.

 

  • Günlük bir kombinde sneakers giymeyi planlıyorsanız, mom jeanlar ile harika tarzlar yaratabilirsiniz. Ancak daha rahat olmak isteyen kişiler tayt tercih edebilir. Tayt tercih edecek kişilerin ise bilek kısımlarını açık bırakması gerekmektedir.

 

  • Daha klasik bir tarz yaratmak isteyenler ise camel renk tonlarında bir manto ve beyaz sade tişört tercih edebilirsiniz. Desenli, desensiz kadın sneakerslarına https://www.upup.com.tr/kadin-sneakers buradan erişebilirsiniz.