5053873217 [email protected]

Survivor’da 16 Mayıs Pazartesi akşamı dokunulmazluk oyunu heyecanı yaşandı. Bu hafta yapılan ilk dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kaybetmişti. Gönüllüler takımında yapılan ilk ada konseyinde Gizem Kerimoğlu’nun ismi elemeye çıkmıştı. Bireysel dokunulmazlık sembolünü ise Gizem Memiç kazandı.

GÖNÜLLÜ

Elemeye kalan ikinci adayı Gizem Memiç belirledi ve ‘Gizem Kerimoğlu’nun gitmesi için karşısına güçlü birini çıkarmak istiyorum’ diyerek Sertaç’ın adını söyledi. Böylece gönüllüler takımında bu hafta sms oylamasına kalan yarışmacılar Gizem Kerimoğlu ve Sertaç oldu.

GÖNÜLLÜLER’DE ELEMEYE KALAN 3 YARIŞMACI

Pazartesi akşamı yayınlanan bölümde ise bu haftanın 2. dokunulmazlık oyununu yine ünlüler takımı kazandı ve bu hafta gönüllülerden bir ismin gitmesi kesinleşti. Yapılan ada konseyinde Damla’ya 3 oy, Efecan’a 2 oy ve İbrahim’e 1 oy çıktı. Böylece Gizem Kerimoğlu, Sertaç’la birlikte Damla 3. eleme adayı oldu. Yapılan sms oylamasında bu üç isim arasında en faz oyu alan isim Survivor’a veda edecek. Survivor’dan giden isim Salı akşamı yayınlanacak bölümde belli olacak.