5053873217 [email protected]

Tv8’in sevilen yarışması Survivor yeni bir eleme ile bu akşam ekrana geliyor. Survivor 2016 Ünlüler takımı ada konseyinde ismi çıkan 3 isim; Yunus, Ezgi ve Atakan eleme adayı oldu. Peki Survivor 2016’da bu akşam kim elenecek? sorusunun yanıtı bu akşam yanıt bulacak…

ÜNLÜLER
Her geçen gün daha fazla heyecana tanık olan Survivor izleyicileri bu hafta da heyecanlı bir Survivor haftası geçirmekte. Geçen hafta olan birleşme partisinden sonra gönüller adası ve ünlüler adası birleşmiş durumda. Artık yarışmacılar tek bir adada ünlüler adasında yarışmalarına devam etmektedir. Her iki takımdan da toplam 6 yarışmacı kaldı. Takımlar 6’şar yarışmacı ile birleşme partisine girdi. Gönüllüler takımından Serkay, Efecan, İbrahim, Damla, Gizem Kerimoğlu ve Gizem Memiç birleşme partisine kadar yarışmaya devam eden yarışmacılardır. Ünlüler takımında da toplam 6 yarışmacı devam etmektedir. 4 erkek 2 kız olan ünlüler takımında ise Avatar Atakan, Yunus Günçe, Semih Öztürk, Ezgi Avcı, İbrahim Yattara ve Nagihan yarışmaya devam eden yarışmacılardır.

Geçen hafta olan birleşme partisinden sonra yarışmacılar güzel bir hafta sonu geçirerek hem enerji depoladı hem de eğlenerek üzerindeki bütün negatiflikleri attılar. Birleşme partisinden sonra eleme sistemi ise değişmişti. İki hafta ayrı ayrı dokunulmazlık oyunları yapıldı ve bu oyunların sonucunda kaybeden takımlardan eleme adayları çıkacaktır. İlk yapılan dokunulmazlık oyununu gönüller takımı kaybedince dokunulmazlık konseyinde ünlüler bir aday göstermek durumunda kalmıştır. Konseyde 3 Atakan’ın ismi, 2 Nagihan’ın ismi bide Ezgi’nin ismi çıkmıştı.

Yunus, Nagihan ve Semih bir olarak Atakan’ın ismini konseyde yazmıştı. Atakan ve Ezgi de sürekli beraber hareket ettikleri için aynı ismi verdi. Ezgi ve Atakan konseyde Nagihan’ın ismini yazmıştır. İbrahim Yattara ise her oylamada olduğu gibi en güçsüz gördüğü yarışmacının adını yazmıştır. İbrahim Yattara geçen haftaki konseyde Ezgi’nin ismini verince geçen haftaki konseyde Avatar Atakan aday olarak gösterilmiştir. Geçen hafta yapılan bireysel dokunulmazlık oyununda İbrahim Yattara kazanınca Yattara bir isim söyleme hakkı kazanmıştır. İbrahim Yattara bir sonraki konseyde zayıf olarak gördüğü Yunus Günçe’nin ismini vermiştir. İkinci aday olarak da Yunus Günçe belirlenmiştir.

Avatar Atakan ve Yunus Günçe’nin aday olduğu konseyden sonra hafta sonlanmıştır ve artık Survivor da yeni hafta başlamıştır. Yeni haftaya iyi başlayan gönüllüler ödül oyunlarında çok güzel bir ivme yakaladı. Bu ivmeyi dokunulmazlık oyununa da yansıtan gönüller son yapılan dokunulmazlık oyununu da kazandı. Son yapılan dokunulmazlık oyununa ünlüler 3-0’lık bir galibiyet ile başlamış olsa da sonunda yenilmekten kurtulamadılar. İkinci dokunulmazlığı da kaybeden ünlüler takımından bir kişinin gideceği kesinleşmiş durumdadır. Dokunulmazlık oyununun sonrasında yapılan konseyde yine herkesin bir isim söyleme hakkı vardı. Bu oylamada geçen hafta Atakan’ın ismi söylendiği için Atakan’ın ismi yazılmamıştır. İbrahim Yattara da bireysel dokunulmazlığı aldığı için onun da ismi yazılmamıştır. Kalan 4 adayında ismi yazılabiliyordu. Oylamaya geçildiğinde ise beklediği gibi Ezgi ve Atakan Nagihan’ın ismini yazmıştır.

Yunus Günçe, Semih ve Nagihan da Ezgi’nin ismini yazdıktan sonra İbrahim Yattara’nın hangi ismi yazacağı merakla bekleniyordu. İbrahim Yattara tarafsız olduğu için yani sadece kendi düşünceleri ile oy verdiği için ve oy verirken de güçsüz bulduğu kişilerin adını yazdığı için Ezgi’nin adını yazdı. Durum böyle olunca Ezgi’nin 4 Nagihan’ın da 2 oylaması olmuştur. Bu durumda bu konseyden de Ezgi’nin adı çıkmıştır. Yani bu hafta eleme potasında 3 tane yarışmacı vardır. Ezgi, Atakan ve Yunus Günçe eleme potasında yer alan yarışmacılardır. Bu 3 yarışmacının oylarına göre kimin eleneceği belli olacaktır. Pazar günü yapılan ödül oyunundan sonra bir konsey yapılarak oylama konseyi yapılmıştır. Bu konseyde aday olan 3 yarışmacının oylarına göre son sırada olan yarışmacı elenecektir. Bugün yapılacak olan konseyde son sırada kimin bulunduğu ve kimin eleneceği açıklanacaktır.

SURVİVOR’DA ÖDÜL OYUNUNDA BİR İLK YAŞANDI!

Survivor 2016’da adaların birleşmesinin ardından Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında gerilim daha da artarken, yarışmanın dün akşam yayınlanan bölümünde ödül oyunu vardı. Nefesleri kesen oyunda skor 9-9’a geldi. Survivor’da dün yaşanan bir ilki de Acun Ilıcalı açıkladı