5053873217 [email protected]

Yeni filmi için kamera karşısına geçen Sarp Levendoğlu yoğun hava şartlarına aldırmadan, filmde canlandıracağı rolü için antrenmanlarına devam etti.

SARP
Sarp Levendoğlu’ya Kar Engel Olamadı
Yapımcılığını Sugarworkz ve TAFF’ın yaptığı “Deliormanlı” sinema filmi kar yağışı nedeniyle sete ara verdi ancak filmin başrol oyuncusu Sarp Levendoğlu eski Balkan Şampiyonu hocası Ali Çıtak’la antrenmanlarına devam etti.

”BU DİSİPLİNİ KAR BİLE BOZAMAZ”

Yoğun kar yağışına rağmen dur durak demeden form tutan Sarp Levendoğlu, “Set ara verince boşluğu fırsat bildik ve Ali Hoca’mla antrenmanlarımıza devam ettik. Bir disiplin oluşturduk ve bu disiplini kar bile bozamaz.” dedi.

ÇEKİMLER 5 HAFTA SÜRECEK

İstanbul’un çeşitli semtlerinin kullanıldığı çekimler yaklaşık 5 hafta sürecek. Sarp Levendoğlu, Birce Akalay, Gürkan Uygun, Danny Williams, Ünal Silver, Altan Gördüm, Sema Poyraz ve Murat Serezli’nin rol aldığı film de “Deliormanlı” lakaplı Avrupa Şampiyonu bir boksörün yaşadığı inişli çıkışlı hayatı aksiyon, dram ve aşk dolu maceralarla konu ediliyor.

SİNEMAYA FARKLI BİR SOLUK GETİRECEK

Çekimlerine başlanan filmin yönetmeni Murat Şeker, “Bugüne kadar yaptığım filmlerin dışında bu kez aksiyon türünde bir filmle sinema severleri buluşturmayı hedefliyoruz. Yaklaşık 1 yıldır üzerinde çalıştığımız bu proje her yönüyle Türk Sineması’na farklı bir soluk getirecek diye düşünüyoruz” dedi.