5053873217 [email protected]

başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil Sağyaşar ve Begüm Kütük Yaşaroğlu’nun paylaştığı yapımdan, Metin Çekmez’in oynadığı Ziya Yörükhan karakteri ölüyor ve böylece Metin Çekmez diziye veda ediyor. Metin Çekmez kaderimin yazıldığı günKaderimin Yazıldığı Gün, yeni bölümüyle 15 Aralık Salı günü saat 20.00′de Star’da!

kaderimin-yazıldığı-gün-cenaze
Kahraman ve Elif’in mutluluğunu kim bozacak?

Yörükhanlar’da sırlar ortaya çıkmış, suçlular cezalarını çekmeye başlamıştır. Ziya’nın ölümüyse herkesi tarumar etmiş, Kahraman ailesine kol kanat germeye karar vermiştir. Tekrar Konak’a yerleşirler.kaderimin-yazıldığı-gün-cenaze

Aradan zaman geçer. Kahraman ve Elif mutlu mesut hayatlarına devam ederlerken, Kıymet eve dönmenin planlarını yapmaktadır. Elif’le Kahraman’ı kandırmayı başarır. Konak’ta yine huzur kalmayacaktır..

Soner’in zaman içinde Elif ve Toprak’a takıntısı giderek artmıştır.. Ne yapıp edip onları elde edecektir. Defne’nin davası görülür bu arada. Yeni ortağıyla yeni planlarını yapmaya başlamıştır bile.kaderimin-yazıldığı-gün-11

Şükran ve Maksut’un gözü Yörükhan hisselerindedir. Ne yapıp edip Saadet ve Yakup’u hisseleri satmaya ikna ederler. Dertleri paralara konmaktır. Planlarının tıkır tıkır işlediğini düşünürken, karşılarına ummadık bir sorun çıkar.