5053873217 [email protected]

Poyraz Karayel dizisinin başrol oyuncusu İlker Kaleli katıldığı Beyaz Show programında dizinin yaşadığı zor süreçleri ilk defa anlattı.

POYRAZ KARAYEL1

Kanal D’de Çarşamba akşamları ekrana gelen, televizyonların yeni fenomen dizisi Poyraz Karayel’in başrol oyuncuları İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve minik yıldız Ataberk Mutlu Beyaz Show’a konuk oldu. İlk tanıtımları Eylül’de yayınlanmaya başlayan ancak aylar sonra ekrana gelebilen Poyraz Karayel dizisinin yaşadığı zor süreci İlker Kaleli ilk defa anlattı.

Tam 5 ay boyunca ne zaman yayına gireceklerini bilmeden çalıştıklarını söyleyen İlker Kaleli dizinin çok zor bir süreçten geçtiğini söyledi. İlker Kaleli, “Poyraz Karayel dizisi seyirciyle buluşmadan önce çok zor bir süreçten geçti. Bu sene dizilerin durumu ortada. Bu işin arkasında emeği olan çok fazla insan var. Senaristi, yönetmen, teknik ekibi, bizi çaydan kahveden hiç bir zaman mahrum bırakmayan Mehmet abisine kadar. Biz sadece burada Poyraz Karayel’i temsilen bulunuyoruz. 5 ay boyunca ne zaman yayına gireceğini ve yaptıkları işin sonucunu göremedikleri halde hiç yılmadan sabredip tüm yüreklerini ortaya koyup mücadele ettikleri ve bugünkü başarıyı hep birlikte hakettikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Dizide Ayşegül’ü canlandıran başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu ise dizinin başarısıyla ilgii olarak “Ruhu mu tuttu enerjisi mi tuttu diyelim? Senaryosu bütün ekip çok çalıştı. Çok samimi ve gerçek geldiği için yorumlar geliyor” şeklinde konuştu.