5053873217 [email protected]

Bernard Caiazzo, “Kimse hayâl görmesin” diyerek bu transferin teklif edilen rakamlarla sona ermesinin mümkün olmadığını söyledi. 3puan.com’a konuşan Caiazzo, milli oyuncunun sözleşmesinin devam ettiğinin altını çizerken “St.Etienne’i G.Saray yönetmiyor. Bu transferin gerçekleşmesi için üç koşul var; hocamız onay verecek, alternatifini bulacağız ve Mevlüt’ün transferi 10 milyon Euro’ya bitecek.

mevlüt

Oyuncu bizim. Biz G.Saray’ın işlerine karışabilir miyiz? Hayır. Onlar da bizim işlerimize karışıp bizim yerimize karar veremezler! Ve şu çok önemli; bu iş zaman geçtikçe olmamaya yaklaşır ve daha pahalı hale gelir. Çünkü biz de eğer satacaksak Mevlüt’ün yerine adam bulmalıyız.

Zaman geçtikçe piyasa da yükselir. Tekrar belirteyim; G.Saray bu transferi 3.5-5 milyon Euro arasında bir para ile yapamaz. Ben buna izin vermem. St.Etienne bir sıçrama ya da çıkış tahtası değil. Burada ciddi bir iş yapıyoruz. Türk dostlarımıza bu mesajımı iletirseniz sevinirim” sözleriyle de transfer şartlarını ortaya koydu.