5053873217 [email protected]

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV 8 kanalında yılbaşında O Ses Türkiye jüri üyeleri ile 3 Adam programının sunucularını başka bir formatla ekrana çıkartacak.

acun kedili tişört

O Ses Türkiye yarışması yılbaşı akşamı Star TV ekranlarında özel bölümle ekranlarda olurken Murat Boz, Hadise ve Athena Gökhan bireysel performanslarıyla TV8 ekranlarında olacak. Star TV ekranlarında yayınlanan 3 Adam programının sunucuları Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, skeçleriyle TV8 ekranlarında olacaklar. Acun Ilıcalı’nın yeni sezonda TV8’e taşıyacağı O Ses Türkiye ve 3 Adam yılbaşında gelecek sezon yer alacakları kanalda ilk programlarını yapacaklar.

tv8 muhteşem Yılbaşı Özel Programı ile izleyicilerine tadına doyulmaz bir yılbaşı akşamı yaşatacak ve 2014’ü karşılarken özlenen yılbaşı eğlencelerini izleyicilerinin evlerine taşıyacak.

MÜZİK DÜNYASININ ÜÇ BÜYÜK YILDIZI
tv8 Yılbaşı Özel Programı, birbirinden ünlü konuklar, sürprizler ve muhteşem şovlarıyla sadece tv8 izleyicileri ile buluşacak… tv8 izleyicilerinin evlerine ilk olarak Murat Boz konuk olacak. Birbirinden özel şarkıları ve muhteşem davul şovu ile izleyicilere keyifli dakikalar yaşatacak. Hadise; en sevilen şarkıları ve geceye damgasını vuran dans gösterisi ile ekran başındaki tv8 izleyicilerini coşturacak. Athena ise; hafızalara kazınacak sahne performansı ile seyircilere unutulmaz bir yeni yıl partisi yaşatacak…

3 ADAM İLE KAHKAHA DOLU BİR GECE
Ekranlarda izleyicilerini kahkahalara boğan 3 Adam, birbirinden özel ve yılbaşı temalı skeçleri ile sadece tv8 izleyicilerine neşe dolu bir gece geçirtecek.

YILBAŞI EĞLENCESİ BUNLARLA DA SINIRLI DEĞİL!

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında izleyicilerin beğenisini toplayan isimler; “Kuzeyin Uşakları” grubu, Delivery Dogs grubu ve İlker Atak özel dans gösterilerini sadece tv8 izleyicilerine sergileyecek.

2014’ü doyasıya müzik, doyasıya eğlence, birbirinden özel şovlar ile tv8 ekranlarında karşılamaya hazır olun…