5053873217 [email protected]

Galaxy S4’ün resmi tanıtımı sonrası Galaxy S4 Mini görselleri ortaya çıkmış, telefon önce yetkililer tarafından doğrulanmış akabinde ise resmi sitede kod numarasıyla belirmişti. Suya ve toza dayanıklı Galaxy S4 Active de yine resmi kaynaklarca doğrulanırken SamMobile, başta Galaxy Mega serisi olmak üzere Galaxy S4 Mini, Galaxy S4 Active ve Galaxy S4 Zoom’un Avrupa çıkış tarihlerini duyurdu.

Galaxy S4 Mini siyah ve beyaz renk seçenekleri ile 15-21 Haziran tarihleri arasında resmiyet kazanacak. Suya ve toza karşı dayanıklı Galaxy S4 Active ise 15-21 Temmuz tarihleri arasında metalik turuncu renkle kullanıcıların beğenisine sunulacak. Telefon ve kamera çözümü olan ancak telefon özelliklerinden ziyade kamera yetenekleriyle ön planda olması beklenen Galaxy S4 Zoom ise siyah ve beyaz renk seçenekleri ile 3-9 Haziran tarihleri arasında duyurulacak.

SamMobile aynı zamanda geçtiğimiz ay resmi tanıtımları gerçekleşen Galaxy Mega 5.8 ve Galaxy Mega 6.3’ün piyasaya çıkış tarihlerini de duyurdu. Beyaz renkli Galaxy Mega 5.8 13-19 Mayıs, siyah renk seçeneği ise bir hafta sonra raflardaki yerini alacak. 6.3-inçlik Galaxy Mega modeline baktığımızda ise siyah renk seçeneği içerisinde bulunduğumuz haftada satışa sunulacak. Beyaz renk seçeneği de 20-26 Mayıs döneminde piyasaya çıkacak.