5053873217 [email protected]

Geniş yan etekler, büyük ön panjur, çift bombeli kaput, genişletilmiş çamurluklar, çift dalgalı kapılar, 20 inç çaplı jantlar, siyah renkli yan etekler ve kromajlı tampon korumalarıyla dinamik bir görünüm sunan otomobilin tavanının hem ön hem de arkasında LED sis farları bulunurken aydınlatma grubunun tamamında aynı teknoloji kullanılmış.

4.38 metre boya, 1.97 metre genişliğe ve 1.57 metre yüksekliğe sahip olan aracın aks mesafesi de 2.70 metre olarak açıklandı.

İç mekanının ana hatları A ve B Serisi modellerle benzerlik gösterse de kullanılan malzemelerde farklılıklar bulunuyor. Kalın dikiş ipliklerine sahip deri döşeme ve içten ışıklandırılmış metal parçaların yanında ön panelde şeffaf plastik kullanıldığı görülüyor. Dört adet tekli koltuğa sahip olan konseptin ortasından geçen şaft tüneli de havada asılı duruyormuş gibi görünüyor.

Kaputu altında A Serisi’nden alınan 2 litre hacimli benzinli motor bulunan konsept turbo besleme sayesinde 211 beygir güç üretebiliyor. Dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olan GLA’nın şanzımanı da 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik bir ünite.