5053873217 [email protected]

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Show Radyo’yu 10 milyon 300 bin dolar muhammen bedelle satışa çıkardı.

Kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle gerçekleştirilecek ihale 12 Mart 2013 tarihinde, saat 11.00’de TMSF’nin İstanbul’daki merkez binasında yapılacak. İhaleye pazarlık usulü ile devam edilmesine karar vermesi halinde pazarlık, 15 Mart tarihinde saat 11.00’de gerçekleştirilecek.


TMSF’nin ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre TMSF, Show Radyo Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nü kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle cebri icra yoluyla haciz, rehin gibi yasal takyidatlardan ari olarak ihale şartnamesinde belirtilen kayıt ve şartlarla satışa çıkardı.

Aks Radyo ve Yayıncılık ile Medya İletişim Hizmetleri’nin borçlusu olduğu bütünlüğün kapsamında, Show Radyo’nun faaliyetini sürdürebilmesi için yararlı veya gerekli olan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu nezdindeki hakları, menkuller (teknik ekipman, vericiler, demirbaşlar v.s.), marka, internet alan adı ile bu mal, hak ve varlıkların feri veya mütemmim cüzü niteliğindeki sözleşmeler yer alıyor.