5053873217 [email protected]

Avea, Bursaspor taraftarlarının takımlarını saha dışında da desteklemesi amacıyla Bursaspor ile bir işbirliğine imza atarak, gelir paylaşımına dayalı “BURSASPORCELL Taraftar Hattı”nı hayata geçirdi.

Gerçekleştirilen bu işbirliği ile Bursasporlu taraftarlar artık çok avantajlı tarifelerle konuşarak kazanırken aynı zamanda takımlarına da kazandıracaklar. İşbirliği ile yeşil sahalar dışında sürekli bir gelir akışı elde edecek olan Bursaspor ise var olan ekonomik gücünü daha da artıracak…

 

Türk futbolunu kesintisiz 11 yıldır sponsorluklarıyla destekleyen, taraftar hatlarının mimarı Avea; Bursaspor Kulübü ile yeni bir işbirliğine imza attı. Fenercell, KARTALCELL, GSMobile, TrabzonCell, Samsuncell, FC Barcelona ve İzmir kulüpleriyle yapılan işbirliğinin ardından Avea; şimdi de Bursaspor taraftarını takımları ile buluşturan, “BURSASPORCELL Taraftar Hattı”nı hayata geçirdi.

 

Avea ile Bursaspor arasındaki gelir paylaşımlı işbirliği; Bursaspor taraftarlarına ayrıcalıklı fırsatlar sunarken, taraftara da takımlarını yeşil saha dışında destekleme imkanı verecek. Avea’nın güçlü altyapısı üzerinden hizmet veren BURSASPORCELL’i tercih edenler; özel imza günlerine katılma, hediye maç biletleri kazanma ve formalara sahip olma gibi birçok ayrıcalıktan da yararlanacak.