5053873217 [email protected]

 

 

 

 

 

 

Hareketli bir sabaha günaydın diyoruz… Sabırsızlık tuzağına düşmediğiniz ve tamamen kontrolsüz tavırlar sergilemediğimiz sürece yeniliklere açık olacağımız ve bundan yarar sağlayacağımız, canlı ve keyifli bir tatil günü bizi bekliyor olacak. Bu günün ciddi bir bölümünde şans ve bereket bizden yana olacak. Hem insan ilişkilerinde hem de fayda getirecek maddi ve manevi diğer konularda işler kolay ilerleyecek. Sıcaklık, sevgi, merhamet, cömertlik bolca hissedilecek. Finansal girişimler ve önemli kişilerle görüşmek, iyi ilişkiler kurmayı ümit ettiğimiz temaslar sağlamak için güzel bir gündeyiz. Eğitim, bilgi akışı ve iletişim konularında girişimlerde bulunabiliriz. Özellikle günün ilk yarısı atılacağımız tüm konularda, rehavete kapılmadığımız sürece maksimum yararı elde edebileceğimize işaret ediyor gökyüzü.

Öğleden sonra ise aklımız biraz karışacak gibi görünüyor. Çok fazla fikir üretme ama bu hengamenin içinde kaybolma, dağılma, anlamlı olanları ortaya dökememe riskimiz olacak. Ayağı yere basan düşünceler değil de uçuşan ve yere konamayanlar üretilecek daha çok. Büyük laflar etme, tutamayacağınız ve arkasında duramayacağınız sözler verip kendinizi ve karşınızdakileri zor durumda bırakma riskine dikkat etmenizi öneririm. Niyet kötü olmasa bile bu ihtimal söz konusu ne yazık ki. Yani size o an her şey mümkünmüş gibi görünebilir. O nedenle de bunu vaat edersiniz ama reel dünyaya döndüğünüzde ki bu durum akşama doğru olabilir, ne yaptım ben dememek için biraz çene ve dil kontrolüne ihtiyaç var.

Günün ilerleyen saatlerinde önceki saatlerin rahat ve eğlenceli, akıcı enerjisi yerini daha ciddi ve görev bilinci içeren bir hale bırakacak. Ne vazife edinmişsek yerine getirmemiz farz bu akşam için. Aksi takdirde sorunlarla karşılaşmak farz olacaktır. Girişimler ve hızlı yol almak istediğimiz işler için destekleyici bir enerji olmayacak ne yazık ki. Bize yansıyan gökyüzü etkisi daha çok, engellenmiş ve yeteri kadar anlaşılmamış olma durumu olacak. İşler istediğiniz hızda yürümezse boşuna direnmenin ya da isyan etmenin size fayda sağlamayacağını, sadece üzerinize düşenleri layıkıyla yerine getirmek ve sabır göstermekle huzura yakın olacağınızı belirtmek isterim. Yalnızlığı ve kendinizi dinlemeyi tercih edebilirsiniz ancak dikkat edin de güzel ruh halinizi tersine çevirecek bir depresif havaya kapılmayın. Ay’ın yeniay öncesi son fazında olduğunu ve yeni bir enerjisi olmadığını da hesaba katarsak bu durum ruhsal olmaktan öteye fiziksel olarak da bir düşüklük ile kendini belli edebilir. İçinizden hiçbir şey yapmak gelmiyor ve güçsüz, halsiz olabilirsizniz bu akşam için. Fazla da zorlamanın bir alemi yok. Dinlenin, rahatlatıcı ufak tefek faaliyetlerde bulunun en fazla. Eğlence ve aşk için uygun bir akşamda değiliz maalesef.

Samiye ÖZBAŞ SOYSAL

http://astrokarmik.blogspot.com/