5053873217 [email protected]

 

 

 

 

 

Cuma sabahı çalışmak ve kendimizi işe verip verimli zaman geçirmek açısından uygun görünüyor. Günün tamamında Ay boşlukta olacak. Kalıcı adımlar, uzun vadeli bağlayıcılığı olan kararlar için bu günü tercih etmemeniz daha akılcı olabilir. Zira olumlu ya da olumsuz, sonuçlarını kestirmek pek mümkün olmayacaktır. Ciddiyetle ele alınması gereken ve sorumluluk bilinci uyandıran iş ve görüşmeler için ideal bir gün olacağı belli. Bu amaçlı planlar yapabilirsiniz. Her türlü görüşmenin içinden iş ve kazanım fırsatları çıkar mı diye kurcalama ama bunun yanında isteseniz de samimi ortamlar yaratamama ihtimaliniz var. Bu nedenle özellikle sıcak temas ihtiyacı duyulacak görüşmelerden pek medet ummayın bugün için. Birbirimize ne fayda sağladık bu görüşmede diye bakıp bununla yetinmek gerekecek J Bana göre sıcaklık olmazsa olmaz bir etken olduğundan yetinmek diyorum ama bazılarınıza göre bu zaten gayet sade ve yeterli bir ilişki tarzı. Amaç doğrultusunda direkt hareket etmek için destek bulacağız bugün gökyüzünden…

Akşam saatlerinde aslında gün boyu kendini hissettiren Merkür-Mars kavuşum açısı kesinleşecek. Gün boyunca bizde yaratacağı etki, duygularımızı kelimelere dökmek konusunda cesur davranmak şeklinde olacak bu. Zihinsel ve sezgisel kapasitemizin arttığını ve canlandığını gözlemleyeceğiz bu etki altındayken. Tartışmalara ve özellikle duygu sömürüsü de içeren laf dalaşlarına açık olacağız. En iyi savunma silahı da gözyaşları olabilir mesela bu tartışmalar sırasındaL Sizi rahatsız eden söz ve tavırlara karşı gardınızı alma ihtiyacı duyabilirsiniz özellikle akşam saatlerinde.

Sözlerinize dikkat etmek ve yaralamayacak kelimeleri tercih ederek derdinizi anlatmak, tam tersini hissettirecek uyaranlar almışsanız da duygusal ve dürtüsel çıkışlar yapmamaya gayret etmek bu akşamın sınavı olabilirJ Sakarlıklar ve ufak tefek kazalar açısından özellikle de trafikte dikkatli olmanızı öneririm bu etkiler altındayken.

Saat 21:17 de Ay Kova burcuna geçecek. Akıl ve mantığın daha değerli olacağı, objektif ve yaratıcı olabileceğimiz, insanlarla bir arada yürütülen işlerden daha büyük haz alacağımız ve fayda sağlamak adına kendimizi ortaya koyacağımız bir etki yaratacak Ay’ın Kova burcundaki hareketi. Özgür olma arzusunda ve yeniliklere de açık olacağız. Sosyal ortamlara ve amacı bilgi ve dostluğun paylaşılması olan topluluklara çekileceğiz. Bu kez fayda bireysel olmaktan biraz uzaklaştı diyebiliriz. İsteğimiz sadece kendi şahsi ideallerimize ulaşmaktan bir tık öteye kayıyor ve bunu bizimle birlikte diğer tüm sevdiklerimiz ve hatta sevgi bağımız olmasa bile evreni paylaştığımız diğer insanlar için ister hale geliyoruz bu etki ile… Kurallara uyan değil de sorgulayıp değiştiren bir enerji hakim oluyor ve bizi yeniliğe, değişime doğru itekliyor. Kalabalığın içinde kendimizi kaybetmeme, bireyselliğimizin farkında olma durumu bu aynı zamanda. Hafta sonuna bu etki ile adım atacak olmak yalnızlığı tercih etmeyeceğimizi ve verimli bir sosyallik ihtiyacında olacağımızı da gösteriyor.

Samiye ÖZBAŞ SOYSAL

http://astrokarmik.blogspot.com/