5053873217 [email protected]

 

 

 

 

 

 

Çarşamba gününün büyük çoğunluğunda Ay yay burcunda ve boşlukta ilerleyecek. Heyecanlı, dinamik olacağımız, yeni ve büyüten bilginin, deneyimin peşinde olacağımız bir gün olacak. Ancak gün içinde Ay’ın boşlukta olması ve üstelikte hiçbir temel açısının olmaması, çok da kayda değer olayların bizi beklemediğine işaret ediyor. Mutlaka sağlam ve özellikli olaylar yaşayalım telaşında da olmayacağız açıkçası. Zira böyle bir şeyin sorumluluğunu alacak bir ruh halimiz olmayacak. Tadına varmak adına güzel ama beklentimizin yüksek olmaması gereken bir gün.

Saat 19:56 da Ay Oğlak burcuna geçecek. Ve hayatın ciddi yanlarına odaklanmak adına bize güç verecek. İşte artık sağlam adımlar ve başarı odaklı olan basamaklar bize daha yakın olacak bu etki altındayken. Mutluluğu, başarı ve kazanımlara endeksleyen bir etki bu. Yani diğer soyut mutluluk yaratıcılarını göz ardı etme riski de taşıyor. Hayatın zevkli yanlarını görmezden gelme ve her şeyi haddinden fazla ciddiye alıp hırsını taşıma gibi durumlara karşı dikkatli olmakta fayda var.

Akşam saat 21:07 de aslında gün boyu kendini hissettiren Venüs-Uranüs açısı kesinleşecek. Bu açı etkisiyle yeni şeyler öğrenme ve yeni insanlar tanıma konusunda inanılmaz kuvvetli bir dürtü kaplayacak bizleri. Daha önce yapılmış bir planımız olmasa bile karşımıza bir sürü fırsat çıkabilir. Tesadüfen karşılaşmalar, görüşmeler, tesadüfen duyup, görmeler v.b. şeyler yani. Günün neredeyse tamamında zaten Ay Yay burcunda idi ve bu enerjiyi dört dörtlük bir şekilde destekliyordu. Bilgi ve tecrübe kazanacağımız her olanak bize cazip gelecek bugün bize. Bu uğurda da hiç kimse ve hiçbir şey bizi kısıtlamasın isteyeceğiz. Çok fayda sağlayabilecek bir canlılık enerjisi bu ama tabi ki dozunu bilebildiğimiz sürece. Yani “sınırsız” özgürlüğün “sınırlı” dünyamızda bazı bedellerinin olabileceğini aklımızdan çıkarmamak gerekir. Ya buna razı olabilmek yani riski göze almak ya da daha temkinli tarafı önplana çıkarmak gerekir.

Günün etkisi pek fazla kontrol yaptıracak gibi değilse bile akşamın enerjisi buna biraz daha müsaitmiş gibi görünüyor. Dışımızda olup bitenler kadar iç dünyamızda olanları da kavramak ve keşfetmek şansımız olabilir. Tabi eğer bu konuda kendimize bir şans vermişsek. Bu gün karşımıza çıkan yeni kişi ve olayların üzerimizde etki bırakacağını söylemek isterim. Belli mi olur zaten tanıdığımızı düşündüğümüz kişilerin hiç bilmediğimiz ve bizi cezbeden yönlerini keşfetme olanağı buluruz.

Gecenin içeriğinde yine aktif rüyalar olacak gibi görünüyor. Rüyalardan mesaj alma olasılığının yüksek olduğu bu geceye girerken bu konuda niyet ederek uykuya hazırlanabilirsiniz. Ben öyle yapacağım. Gerçi ben her gece bunu yapıyorum ve sonuç alıyorum ama bazı günler bu açıdan biraz daha şanslı olabiliyoruz. Bu fırsatı kaçırmayın derim.

Samiye ÖZBAŞ SOYSAL

http://astrokarmik.blogspot.com/