5053873217 [email protected]

Yeşim Ustaoğlu’nun yeni filmi Araf festivaller damga vuruyor. Filmin başrol oyuncusu olarak lanse edilen Özcan Deniz 124 dakika boyunca Sağol Baba ve Eyvallah dışında hiçbir şey konuşmuyor. 

Başrollerini Özcan Deniz, Neslihan Atagül, Barış Hacıhan ve Nihal Yalçın’ın paylaştığı filme Atagül’ün bebeğini tuvalette düşürdüğü kanlı sahneler damgasını vurdu. Bu nedenle “Araf”a 13+ yaş sınırının getirileceği tahmin ediliyor. Neslihan Atagül, “Filmi beğendim ama kendimi beğenemiyorum. Kendimi izlerken şekilden, şekle giriyorum. Çocuk düşürdüğüm sahne çok keyifli ama çok zor bir sahneydi. Hem zihinsel hem de vücutsal olarak beni zordu. Bütün sahnelerde çok zorlandım” dedi.

Afişte başrol oyuncusu görülen Özcan Deniz’in ise 124 dakikalık filmde 15 – 20 dakikadan fazla görünmemesi ve film boyunca sadece “Eyvallah” ve “Sağol baba” kelimelerini kullanması dikkat çekti. Deniz Atagül ile sevişme sahnesinde bile hiç sesini çıkarmıyor. Filmde Özcan Deniz’dan daha çok rolü olmasına rağmen adı afişte başrol olarak yazılmayan Barış Hacıhan “Buna üzülmedim. Afiş beni rencide etmedi” diye konuştu. Eleştirmenler de filme tam not verdi.