5053873217 [email protected]

Esra Akkaya, Akkademi Tiyatro’da “Koç Gibi Oyunculuk” atölyesiyle derslere başlayacak.

Üç yıl önce kardeşleri Kaya ve Sarp Akkaya ile birlikte Akkademi Tiyatro’yu kuran Esra Akkaya, yeni eğitim döneminde ‘Koç gibi oyunculuk” adı altında oyunculuk metodlarını içeren bir atölye çalışmasının eğitimini verecek. Akkaya, Göztepe Galip Paşa Köşkü’nde Eylül ayında öğrencileriyle birlikte tarihin izlerini taşıyan köşkte eğitim vermeye başlayacak.

Eğitim konusunda oldukça hassas davranan Akkaya, “Bu çalışma koçluğun ve oyunculuğun metotlarını birlikte kullandığımız bir kişisel gelişim atölyesi. Koçluk metotlarıyla oyunculuk metotlarını birleştiriyor. İçgörü kazanmayı sağlarken bunun oyunculuğa ve oyunculuğun da kendi içinde iç görü kazanmasını hedefliyor. Bu da bulunduğunuz yeri anlamanızı ve gitmek istediğiniz noktadaki yol planını hazırlamanızı kolaylaştırıyor. Aynı zamanda özgüveninizin önündeki blokajlar için buz kıracağı etkisi yapıyor” diye konuştu.

7’den 77’ye herkese açık olan Akkademi Tiyatro’da geçtiğimiz ay evlenen Kaya Akkaya’da aktif olarak ders verecek. Suskunlar dizisiyle büyük beğeni toplayan Sarp Akkaya’da dizinin dışında yine öğrencilerle Akkademi Tiyatro’da bir araya gelecek. Akkademi Tiyatro’nun yeni eğitim kadrosunda Tamer Güler ve yine Suskunlar dizisindeki Sait karakteriyle dikkat çeken Reha Özcan’da ders verecek olan isimlerden biri…

Oyunculuk ve kişisel gelişim atölyeleri, oyuncunun yolu, konservatuara hazırlık, yaratıcı drama, gençlerle drama atölyesi ve her ay düzenlenecek workshop’larla Eylül ayında eğitim sezonunu açacak olan Akkademi Tiyatro Göztepe Galip Paşa Köşkünde oyunculuğa gönül verenlere ve kendini keşfetmek isteyen herkese açık. Akkademi Tiyatro’da 30 haftalık bir eğitim programı uygulanacak.

Akkademi Tiyatro İstanbul