5053873217 [email protected]

Turkcell Kuruçeşme Arena, temmuz ayında da dünya yıldızlarını hayranlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

2000’den bu yana yayınladığı albümlerle listelerin zirvesinden inmeyen, üç Grammy ödüllü, yeni nesil divalardan Jill Scott, 17 Temmuz Salı akşamı, BKM ve HIP işbirliğiyle Turkcell Kuruçeşme Arena’da sahne alacak. “Yeni Aretha Franklin” olarak nitelenen ve ilerde isminden çok daha fazla söz ettirmesi beklenen vokal, ilk kez İstanbul’da sahneye çıkacak. Siyah müziğin, soul, caz, R&B, hip hop, funk gibi tarzlarını dinleyerek, gerçek bir ‘Block Party’ deneyimi yaşamak isteyenler, 17 Temmuz akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena’da olacak.

5 Grammy adaylığı varİlk albümü ‘Who Is Jill Scott? Words and Sounds Vol. 1’ ile ‘multiplatinium’ seviyesinde satış başarısı yakalayan Scott, Amerikan müzik piyasasında çok dikkat çekti ve bu albümle toplam beş Grammy adaylığı kazandı. Sonraki albümleriyle de üç Grammy, üç Soul Train ve üç Lady of Soul ödülü kazandı.

Aynı zamanda oyuncuScott, müzik kariyerinin yanı sıra oyunculuk kariyerinde de başarılı. Kısa süre önce HBO’nun ‘The No 1 Ladies Detective Agency 1 Numaralı Bayan Dedektiflik Bürosu’ projesinde yer aldı ve çekimler için uzun süre Afrika’da kaldı. Birçok ülkede yayınlanan ve beğeniyle izlenen ‘The No 1 Ladies Detective Agency’ ülkemizde de E2 kanalında yayınlandı.