5053873217 [email protected]

Yeni sezonda Star TV’de yayınlanacak olan Ağır Roman dizisinde başrolde Ahu Türkpençe’nin rol alması bekleniyordu. Türkpençe dizide Müjde Ar’ın yerine rol almayacağını açıkladı. Kaybedenler Kulübü filmindeki rolüyle oyunculuktaki çıtasını yükselten Türkpençe, “Yeni sezonla ilgili teklif kabul etmedim” dedi. 

Bir İstanbul Masalı ile akıllara kazınan Ahu Türkpençe, Kaybedenler Kulübü’yle sinemada da farklı bir yere konumlanmıştı. Türkpençe 16 yıl önce Müjde Ar’ın oynadığı rolü canlandıracağı iddia edilmişti. Fakat Tükpençe bir açıklama göndererek, “Hakkımda çıkan haber gerçeği yansıtmamaktadır. Önümüzdeki sezonla ilgili kabul ettiğim herhangi bir proje yok” dedi.1996’da Metin Kaçan’ın aynı adlı romanından uyarlanan ve dönemin en çok ses getiren filmlerinden biri olan Ağır Roman’da Salih rolünü Okan Bayülgen canlandırmıştı.

1996 yapımı olan Ağır Roman’ın yönetmenliğini Mustafa Altıoklar, görüntü yönetmenliğini de Ertunç Şenkay yapmıştı. Başrollerde Okan Bayülgen, Müjde Ar, Mustafa Uğurlu, Savaş Dinçel, Küçük İskender ve Burak Sergen oynamıştı. Film Metin Kaçan’ın aynı adlı romanından uyarlanmış ve dönemin en çok ses getiren filmlerinden biri olmuştu. Konusu kısaca söyledir: Kolera Sokağı’nda ilginç olaylar yaşanmaktadır. Arap Sado (Burak Sergen), sokaktaki egemenliğini ailenin küçük oğlu Salih’e (Okan Bayülgen) bırakır. Ancak Salih bu görev için henüz hazır değildir. Metropolün arka sokaklarından birinde yaşanan bu karmaşada Salih, Tina’ya (Müjde Ar) aşık olur.