5053873217 [email protected]

Adını Feriha Koydum dizisinin sezon finali, izleyicinin uzun süredir merakla beklediğine değdi. Dizinin sezon finali adından çok söz ettirecek.

Levent havuz başında Feriha’ya evlenme teklifi etti. Bu sahneyi gören Emir, Feriha’nın yanıtını bile beklemeden oradan uzaklaştı.

Babasını görmek için evişne gelen Feriha, babasından özür diledi ve elini öptü. Feriha’nın özrünü kabul etmeyen babası, bilmeden Emir’le Feriha’nın buluşmasına sebep oldu. Babasının terslediği Feriha, çocukluğunun poarkında eski günleri düşünürken Emir de aynı yere geldi. Levent’in teklifine ne cevap verdiğini soran Emir’e ‘Hayır’ dediğini haykıran Feriha, “Şimdi, sen de bana bir şey söyle. Başladığımız yerdeyiz” dedi. Emir’le Feriha sarılarak yeniden bir araya geldi.

10 gün sonra FGeriha’nın gelinlikle göründüğü sahne Feriha’nın evinden çıkmasıyla başladı. Emir Feriha’yı yaşadığı evin kapısından alarak, evlerinin önündeki parkta gerçekleşecek düğün törenine götrürdü.

Aynı gün Koray ve Gülsüm boşanmaya karar verdi. Okulu biten Gülsüm, tayin istediğini söyledi. Koray sadece oğlu Kaan’ı görmek istediğini söyledi ve çift anlaştı.