5053873217 [email protected]

2010 senesinde kendi adını taşıyan ilk albümü ile dikkatleri üzerine çeken, “TRT Müzik Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Sanatçı” ödülüne layık görülen Barbaros, önümüzdeki aylarda çıkaracağı “Hayırdır” isimli ikinci albümünün habercisi olan “Yeter” şarkısını ve klibini radyo televizyon ve dijital ortamlar aracılığı ile müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Uzun yıllardır sahne çalışmalarına da hız kesmeden devam eden Barbaros, sözü-bestesi kendisine ait, düzenlemesi ise Arzu Alsan ve Burak Erkul imzalı “Yeter” şarkısının klibi için de kamera karşısına geçti. Klibin yönetmenliğini Devrin Usta yaptı. Aynı evin içinde, ayrı zamanlarda birbirini özleyen iki aşığın hikayesinin anlatıldığı klip Beyoğlu’nda bir otelin çatı katında çekildi.

Barbaros’un önümüzdeki aylarda raflardaki yerini alacak olan “Hayırdır” isimli albümünün repertuvarı, ilk albümünün aksine çoğunlukla kendisine ait şarkılardan oluşacak. Barbaros, hem sevgi dolu hem de isyan eden iki ayrı duygu durumunu, aynı sözlerle anlattığı “Yeter” şarkısı ile ilk kez söz-beste kimliğini görücüye çıkarıyor.