5053873217 [email protected]

Göksu Marine Restaurant’ta, Babalar Günü’ne özel serpme kahvaltı ile akşam yemeği hazırlandı. Bu özel günde yapılacak çekilişte, 5 şanslı babaya ‘İpek Kravat’ hediye edilecek.

Yemyeşil doğası, mis gibi kokan rengarenk mevsim çiçekleriyle, İstanbul Boğazı’na doğru süzülerek akan Göksu Deresi’nin kenarına usulca yerleşmiş olan Göksu Marine Restaurant’ta, 200 yıllık asırlık ağaçların, rengarenk çiçeklerin, kuş seslerinin ve fasıllı sandal sefasının eşliğinde, babanız ve ailenizle dolu dolu unutamayacağınız bir gün geçirebilirsiniz.

Göksu Marine Restaurant’ta, kahvaltı 10.00 ile 15.00 arasında veriliyor.
Serpme kahvaltı menüsünde; Siyah zeytin, yeşil zeytin, kalamata zeytin, reçel, marmelat, bal, köy tereyağı, köy kaymağı, peynir çeşitleri (klasik beyaz peynir, eski kaşar, tulum peyniri), çökelek (biberli, yumurtalı ve sade), domates, salatalık söğüş, yeşillik tabağı, Sıcak çeşitleri; Izgarada Sucuk, ızgarada Hellim, cici popa, su böreği, Ekmek çeşitleri; Beyaz ve kepekli ekmek, simit ile sınırsız çay yer alıyor.

Ayrıca, Babalar Günü’ne özel hazırlanan akşam yemeği menüsünde; Kuver, (Patates Salatası, Haydari, Beyaz peynir, Deniz mahsulleri, meze, dere otlu fava); Ara sıcak (Kalamar tava, balık kokoreç); Yunan Salatası; Levrek veya çupra, köfte veya piliç but kavurma; Mevsim meyvesi; iki kadeh yerli içki yer alıyor.

Mekanın önünde, büyük bir iskele olduğu için özel tekneler ile gelmek mümkün.
Aynı zamanda, isteyenler, transfer teknesiyle alınabiliyor.