5053873217 [email protected]

11 Haziran gecesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde Türk hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan ünlü Fransız şarkıcı, İstanbul konseri sahnesi için sürprizler hazırlamaya devam ediyor.

Henüz Türkiye’ye gelmeden kiminle sahneye çıkacağı, sahne için nasıl bir performans hazırladığı merak konusu olan Dany Brillant, 11 Haziran gecesi Can Bonomo ile şarkı söyleyecek. Bu yıl ülkemizi Eurovision Şarkı Yarışması’nda temsil eden ve hem sahne performansı, hem de sesiyle büyük beğeni toplayan Can Bonomo, Dany Brillant’ın sahnesine konuk olacak… İtalyan şarkılarından mamboya uzanan geniş repertuarı ile nefes kesen Dany Brillant’a, Türkçe müziğe yeni bir soluk getiren özgün tarzıyla Can Bonomo eşlik edecek. İkili, izleyenlere birbirinden keyifli anlar yaşatacak.
Can Bonomo’yu Eurovision Şarkı Yarışması’nda izleyen Dany Brillant’ın, Bonomo’nun sahne performansını ve şarkısını çok beğendiğini ve hatta kendisine 12 tam puan verdiği öğrenildi. İlk kez bir erkek sanatçıyla sahnede canlı şarkı söyleyecek olan Dany Brillant’ın İstanbul’daki konseri büyük ses getireceğe benziyor.
Türkiye’de daha önce İstanbul, Ankara ve İzmir’de izleyicilerle buluşan yakışıklı şarkıcı, Joy FM radyo sponsorluğunda, Ajan İstanbul ve Fun Org ortaklığıyla, romantizm dolu şarkıları ve eşsiz sesinin yanı sıra İstanbul Konseri için hazırladığı sürprizlerle de hayranlarını büyüleyecek.