5053873217 [email protected]

Miss Turkey 2012 bu yıl her yıldan daha fazla eleştiriye sahne oldu. Twitter’da yoğunlaşan eleştirilerin başında yarışmacıların güzellikleri yer alıyordu. 

Asuman Krause’yle Eser Yenenler’in sunduğu yarışmanın jürisinde İbrahim Çelikkol’dan Tülin Şahin’e, eski Türkiye güzellerinden Demet Şener Kutluay’dan Güneri Cıvaoğlu’na pek çok isim vardı.

TwItter’da “Türkiye bu yarışma işini beceremiyor” eleştirileri altında birinci, Açalya Samyeli Danoğlu seçildi. İkinciliği, Çağıl Özge Özkul, üçüncülüğü İlknur Melis Durası ve dördüncülüğü de Meltem Tüzüner aldı.
Türkiye’yi Moğolistan’da yapılacak Miss World 2012’de temsil edecek yeni kraliçe Danoğlu, gözyaşları içinde yaptığı konuşmasında “En iyisini yapmaya çalışacağım” dedi.

EN İDDiALISI ASENA

* Kostümleri Erol Albayrak, koreografiyi Yasin Soy hazırladı. Mayolarsa Sunset’ten geldi.
* Gecede Eurovision temsilcimiz Can Bonomo’yla Atiye sahne aldı. Bonomo, “Jürinin izniyle ben birinci 7 numara diyeceğim” esprisini yaptı.
* Star, yarışmayı sosyal medya üzerinden de canlı vererek bir ilke imza attı.
* En iddialı kıyafetiyse Asena taşıdı. Güzellere atıfta bulunan Asena, “Onların yanında ne kadar şansınız olabilir. Ben naçizane giyindim, geldim” dedi.
TWITTER ALEMi KIZLARI BEĞENMEDİ

Durul Bazan: “Jürinin, yarışmacılardan güzel olduğu bir güzellik yarışmasının daha sonuna geldik.”
Gülhan Tekin: “Bence kızlar çirkin değil sadece estetiksiz:)”
Burcu Kara: “Son yıllarda güzellik anlayışı değişti mi?”
Ebru Şallı: “Gerçekten Miss Turkey mi, yoksa şaka mı? Anlayamadım.”

(Milliyet)