5053873217 [email protected]

Televizyonun en yüksek bütçeli oyuncularından biri olan Beren Saat listede giderek geriledi. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Aşkın Nur Yengi bir komedi dizisi için bölüm başına 50 bin alacak.Oysa Beren Saat milyonları ekrana toplayan dizisi için 45 bin TL alıyor.

Haluk Bilginer’le ayrıldıktan sonra kızıyla soluğu İngiltere’nin başkenti Londra’daki evinde alan şarkıcı Aşkın Nur Yengi, Limon Yapım’ın Cadı Kazanı adlı yeni komedi dizi projesinde kamera karşısına geçecek. Cadı Kazanı isimli dizide başrol oynayacak olan Yengi, bölüm başına 50 bin TL alacak. Dizide edebiyatçı olma hayalini canlı tutan Handan adlı bir kadını oynayacak olan Aşkın Nur Yengi, ekranın en genç ve pahalı yıldızlarından Beren Saat’i de solladı.

Beren Saat Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi için bölüm başına sadece 45 bin TL alıyor! Listenin başında ise Sultan dizisinden bölüm başı 55 bin TL ücret alan Nurgül Yeşilçay yer alıyor. Kariyerine şarkıcı olarak başlayan ve kısa sürede oyuncuları bütçe listesinde geride bırakan Aşkın Nur Yengi daha önce Dadı, Ömerçip, İstanbul’un Altınları gibi yapımlarda rol almıştı. Yengi İstanbul’un Altınları dizisinde boşanmak üzere olduğu eşi Haluk Bilginer’le kamera karşısına geçmişti. Yengi’nin bütçe sıralamasında geçtiği isimler arasında Tuba Büyüküstün ve Meryem Uzerli de bulunuyor.