Şarkıcı Demet Akalın ile eski vokalisti Seda Önder arasında yaşanan gerginlik devam ediyor.

Alişan ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Seda Önder, ünlü türkücüden ayrıldıktan sonra işinden de olmuştu. Demet Akalın ‘Alişan’a yanlış yaptı’ diyerek Seda Önder’i işten kovmuştu.

Seda Önder ile Demet Akalın Bir zamanlar çok yakın arkadaştı.

AKALIN ONLİNE BEDDUA ETTİ

Akalın’ın “Bütün lanetim bedduam beni üzenler için… Allah katında yeriniz yok. Belalar içinde boğulun. Kör şeytanınızdan bulun… Doğmamış bebek katilleri. Sizi mezar bile paklamaz” diye yazdığı kişi eski vokalisti Seda Önder çıktı. Önder, Akalın’ın sözleri üzerine hemen cevap yazdı. Önden twitter’dan, “Evet şükrettiğim bir şey var o da senden kurtulduğum için! Ben senin öğrencindim bana yutturamazsın. Hadi insanları kandırmaya devam et sen” diyerek gülücük koydu. Önder daha sonra ise, “Allahım şükürler olsun. Çok büyüksün” diyerek Akalın’ı çıldırtmak için yorum yapmaya devam etti.

ZAMAN ZAMAN KAPIŞIYORLAR

Demet Akalın, Twitter’dan ekibindeki dansçılardan birini kullanmak isteyen Seda Önder’e “Ekibimden kimse seninle çalışmaz, man kafalı” şeklinde yazınca Seda Önder bu sözlere kayıtsız kalamadı.

SEDA ÖNDER DE BOŞ DURMUYOR

“Allah seni ıslah etsin!!! Kötü gününde yanında olduğum için kendime kızamıyorum, bu benim insanlığımdı. Sana değmeyecek bir insanlıktı. Menopozluk hallerinize veriyorum bu durumu. Burdan Sidney’e köprü olur sizin bilinen km’ler. Bir de bilinmeyenler var tabi, one night stand!”

“Ne gebeymişsiniz bir doğuramadınız beni, neyin acısı bu kadar,pardon doğurganlık özelliğinizin olmadığını unutmuşum”