5053873217 [email protected]

Twitter’daki iletileriyle her gün 1 buçuk milyon insanla hayatını paylaşan Demet Akalın şimdi de internet sitesinde köşe yazarlığı yapmaya başladı. Akalın’ın yazısındaki imla hataları ve bu yaza dair beklentileri ise sanal alemde olay oldu.

Sosyal medyayı en etkin şekilde kullanan ünlüler arasında yer alan Demet Akalın köşe yazarlığına da el attı. Ayaklı Gazete adlı magazin sitesinde ‘Demet Akalın yazıyor’ başlıklı köşe yazıları kaleme almaya başlayan ünlü popçunun ilk yazısı da bol mesaj içerikli oldu. Oldukça samimi bir üslup kullanan Akalın, yazısının başında “Bu arada kocamın aldığı yeni PC’den yazıyorum, imla hatalarımı düzeltirsin Selçuk’cum” diye bir itirafta bulundu.

YAZININ YANKILARI SOSYAL MEDYADA ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Akalın bu yaza dair dileklerini ise “Bizden havadisler bu kadar, “bu yaz ne bekliyorsun hayattan” derseniz? Güzel bir balayı seyahati, Seren’imden jr kırmızı kafalı bir bebek, Bengü’den küçük ama samimi ve cok eğleniceğimiz bir düğün, Hande’me de yanında onu koruyup kollıcak bir enişte, Ece’ye akıl fikir, Alişan’ıma da onu çekip çevirecek güzel yürekli bir kız… Eee yeter şiştim sanırım. Hadi hep sevgiyle kalın hoşcakalın.” sözleriyle dile getirdi.

İLETİŞİM ÖĞRENCİLERİ OKUL BIRAKMA EŞİĞİNE GELDİ!

Demet Akalın’ın köşe yazısı sosyal medyada ve blog sitelerinde de yankı uyandırdı. Ekşi sözlükte sanatçının yazısı hakkında yapılan yorumlar ise Akalın’ı şaşırtacak cinstendi. Akalın’ın bu yorumlar karşısında ne diyeceği merak ediliyor:

– hala düşünüyorum. çok anlamlı bir yazı olmuş. gizli mesajlarını hala arıyorum vs. o değil de demet akalın kurt nedir arkadaş?

– özeti; (bkz: seren bengü hülya alişan hande ece öptüm bye)

– yazıda bahsetigi editor selçuk’a acıdım. lan bu hanımın yazısını edit etmek demek, aynı yazıdan iki tane daha yazmak demek! imla, dilbilgisi, hak getire!

– içinde selçuk diye bi adamdan bahsediliyor. ama her kim ise, demet hanım’a bir kazık atmış ve hataları düzeltmemiş. kendisinin bilgisi vardır umarım.

– kollıcak, eğleniceğimiz, olucak, yazıyım, gibi kelimelerin varolduğu, virgül eksikliklerinin zararları ile ilgili örnek bir yazıdır. yazının imla hataları düzeltilmiş hali buysa orjinali hakkında bir fikir yürütülebilir. ota boka imla hatası düzelten sözlükçülerimizi göreve çağırıyorum.

– iletişim fakültesinde okuyan şahsımı okulu bırakma düşüncesine sevk eden köşe yazısıdır.