5053873217 [email protected]

1987’de ‘Gecenin Öteki Yüzü’ setinde başlayan Haluk Bilginer Zuhal Olcay birlikteliği yaklaşık 17 yıl devam etmiş ve 2004’ün son aylarına bitmişti. Bu ilişkinin hemen ardından 2006 yılında Aşkın Nur Yengi ile evlenen ve aynı yıl Nazlım adını verdikleri bebeklerine kavuşan ünlü çift mutlu bir kaç yıl geçirdikten sonra yine krizler konuşulmaya başlamıştı.

Aşkın Nur Yeni Haluk Bilginer çifti dün bir basın açıklaması yaparak haberi doğruladı. İkili, yaptıkları yazılı açıklamada şöyle dedi: “Aldığımız ortak bir karar sonucunda özel hayatımızı ayırdık. Bu konuda, kızımızı da düşünerek röportaj talep edilmemesini ve hassas davranılmasını önemle rica ederiz.”

AYNI SON:

İddialara göre bu evliliğinin bitme nedeni Haluk Bilginer’in hayatında bir başka kadın olması. Kıskançlık üzerine psikolojik tedavi gördüğünü gizlemeyen ve röportajlarında “Kıskançlık bende baki, Haluk birine aşırı ilgi gösterdiyse, o da içimi acıttıysa, saklamam söylerim” açıklamasını yapan Yengi, ayrılık kararı sonrası kızıyla Acarkent’teki evinde kalmaya başladı. Bilginer’in de geçen yıl satın aldıkları, Yengi’nin de dekorasyonuyla yakından ilgilendiği Ömerli’deki Kasaba Evleri’nde kaldığı öğrenildi.

AŞKIN NUR YENGİ’NİN İTİRAFI:

Konu ile ilgili konuşan Aşkın Nur Yengi’nin söyledikleri ise hem itiraf hem de günah çıkarma niteliğindeydi; Yengi’nin Bilginer’den ihanet yüzünden ayrıldığı ve yakınlarına “Medya beni nasıl bulduysa o kızı da öyle bulsun” dediği öne sürüldü.

Söylenenlere göre altı yıllık evlilik, Bilginer başka bir kadınla ilişki yaşadığı için bitme noktasına geldi.

 

Haluk Bilginer, Aşkın Nur Yengi ile eski eşi Zuhal Olcay’dan boşanmadan önce aşk yaşamaya başlamıştı. 2004’te Olcay’dan boşanan Bilginer’in Yengi’yle ilişkisi, 2005’te Ömerli’deki evinin balkonunda görüntülenmeleriyle ortaya çıkmıştı. Aşkın Nur Yengi’nin yakın çevresine kendisinin de ihanete uğradığını söylediği ve “Beni nasıl buldularsa, o kızı da öyle bulsunlar” dediği öne sürüldü.