5053873217 [email protected]

LykiaWorld Ölüdeniz’in “Hayailmdeki Tatil” “teması ile gerçekleştirdiği resim yarışması; çocuklara önce hayallerindeki tatili resmetme sonra da resmettiği tatili yaşama fırsatı sunuyor.

5-6 yaş aralığındaki anaokulu öğrencilerinin hayal güçlerini, yaratıcılıklarını ve turizm bilinçlerini geliştirmeyi hedefleyen yarışmaya son katılım tarihi 31 Mayıs.

Ünlü Ressam İsmail Acar’ın da jüride bulunduğu “Hayalimdeki Tatil” resim yarışmasında, birinci olan resmin sahibi ailesiyle birlikte LykiaWorld Ölüdeniz’de 1 hafta tatil kazanacak. İkinci ve üçüncü olan resimlerin sahipleri ise aileleriyle birlikte LykiaWorld Ölüdeniz’de 4 günlük tatil yapma imkanı bulacak.

Yarışmada dereceye girenlere ödülleri, Temmuz ayında LykiaWorld Ölüdeniz’de düzenlenecek olan ‘Çocuk Festivali’nde verilirken; çocuklar ödüllerini festival sırasında kullanabilecekler. Dereceye giren resimlerin, “Çocuk Festivali”nde sergileneceği yarışmanın jürisinde; ressam İsmail Acar’ın yanı sıra Kurumsal İletişim Ajans Başkanı Ozan Özkan ile gazeteci Figen Atalay, Neslihan Tunç, Halime Sürek Kahveci, Ferhan Kaya Poroy, Nuran Başyurt ve Hülya Yıldırım da yer alıyor.