5053873217 [email protected]

Los Angeles Başkonsolosu Aydın Topçu’nun ev sahipliğinde, Sinema Elçisi Fadik Sevin Atasoy Türkiye de proje yapmak isteyen Amerikalı yapımcıları Pazar kahvaltısında buluşturdu.

Bir süredir Amerika’da Türkiye’nin sinema elçisi olarak resmi görev yapan Fadik Sevin Atasoy, Los Angeles Başkonsolosu Aydın Topçu’nun ev sahipliğinde düzenlediği Pazar kahvaltısına katılan prodüktör Eliot Lewitt, U2’nun solisti Bono ve Liam Neelson’un başrollerinde oynadığı projeyi Türkiye’de yapmak istediklerini dile getirdi. Will Smith ve Jennifer Lopez’in oyuncu koçu Aoron Speiser en kısa zamanda Türk aktörlerle bir seminer de buluşacağını belirtirken, Oscar törenlerinin tanıtım organizasyonunda yer alan DDA PR Şirketi’nin Başkanı Mariangela Hall bu sene düzenlenecek Afm film Market’te Türkiye’nin en cazip ülke olacağını dile getirdi. Konuklara kahvaltıdan ayrılırken Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan Türkiye posterleri takvimi hediye edildi.

Film elçisi Fadik Sevin Atasoy, “Başkonsolosumuzun ev sahipliğinde düzenlenen bu özel kahvaltı etkinliğini geleneksel olarak her ay organize etmeyi ve filmcileri buluşturmayı istiyoruz” dedi.