5053873217 [email protected]

 1 Mart-5 Nisan tarihleri arasında başvuruları alınan 1 Atlantis Liseler Arası Müzik Yarışması 19-20 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Ankara’dan 70 grubun katılacağı müzik yarışmasında dereceye giren ilk 3 grup büyük ödüllere kavuşacak. Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezinde 19 Mayıs’ta yarı final, 20 Mayıs’ta final olmak üzere gerçekleştirilecek müzik yarışması, Alışveriş Merkezinin amfi alanında gerçekleştirilecek.

70 grubun yarışacağı, hem beste hem de icra dalında katılımların olduğu müzik yarışmasında ‘’Sahne Senin Mikrofon Senin’’ sloganıyla start alacak. Toplamda 25 grubun yarı finale kalacağı 19 Mayıs günü, gruplar; pop, rock müzik türlerinden şarkılarını seslendirecek. 19 Mayıs günü 25 grubun şarkıları jüri tarafından dinlendikten sonra büyük finale katılmaya hak kazanacak gruplar 10 grup açıklanacak. Büyük finalde şarkılarını seslendirecek olan 10 grup sahneye tekrar çıkacak ve jüri tarafından sıralanacak 3 grup Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi tarafından ödüllendirilecek.

Müzik yarışmasında demo kayıtlarına facebook.com/atlantisavm sayfasında da ulaşılabilecek. Halka açık yapılacak oylama ve jüri kararının ardından 19-20 Mayıs günü canlı performanslar Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi amfi alanında saat 19.30’da sergilenecek.