5053873217 [email protected]

Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanda 4 gruba ayrılan oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı. Tedavileri tamamlanan Volkan Demirel, Gökhan Gönül ve Serkan’ın yer aldığı antrenmanda, 18 kişilik kadroya alınan Alex de Souza’un yanısıra Sow 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından takımdan ayrılarak, Dolu Arslan eşliğinde idmanı tamamladı. Sarı-lacivertli takım antrenmanın ardından tesislerde kampa girdi.

 

Cristian: Bize güvenin
Cristian Baroni, Galatasaray’ı yenerek, mutlu sona ulaşmak istediklerini söyledi. Fenerbahçeli taraftarlardan oyunculara güvenmelerini isteyen Brezilyalı yıldız, “Biz bu işi başaracağız, ama tribünlerden 90 dakika boyunca ilk saniyeden son saniyeye kadar destek bekliyoruz. Rakip takıma da tamamen fair-play çerçevesinde baskı kursunlar. Çok zorlu bir sezonda, olağanüstü şartlarda, birbirimize inanarak, takım ruhunu yakalayarak buralara geldik. Bu maçla birlikte Fenerbahçe camiası olarak bu işe son noktayı koymak istiyoruz” dedi.

‘Çok inandık, çok istiyoruz’
Kaleci Volkan Demirel, “İlk defa bu kadar inanan, bu kadar isteyen bir takımımız var” dedi.
Fenerbahçe Gazetesi’nin 101. sayısına röportaj veren milli file bekçisi, “İki kupayı da öncelikle başkanımıza, daha sonrasında bütün Fenerbahçe taraftarlarına armağan etmek istiyoruz. İnşallah iki kupayı da alarak hedefimize ulaşacağız” ifadelerini kullandı. Beşiktaş maçında sakatlanmasına karşın oynamasıyla ilgili bir soru üzerine Volkan, ”Taraftarın ve o takım arkadaşlarımın bana olan desteğini gördükten sonra sahada kalmak en iyisi diye düşündüm. Evet, canım çok acıyordu ama galip geldikten sonra o galibiyet acımı dindirdi” diye görüşlerini aktardı.
Tek amaç kazanmak!
Sarı-lacivertli ekibin orta saha oyuncusu Selçuk Şahin, şampiyonluk maçında nasıl oynayacaklarının önemli olmadığını, tek amaçlarının kazanmak olduğunu söyledi. Selçuk, 3 Temmuz’dan beri yaşanan olayların kendilerini etkilediğini belirterek, “O nedenle bazı maçlarda istediğimiz skorları elde edemedik. Çok istediğimiz halde oynayamadığımız dönemler oldu, ama iyisiyle kötüsüyle bir sezon sonuna daha geldik ve her şey son maça kaldı. Bu kadar kötü ve olumsuz şartlarda buralara gelmemiz açıkçası büyük bir başarıdır. Bizim avantajımız kendi sahamızda ve kendi taraftarımızın müthiş desteğiyle birlikte oynayacak olmamızdır” diye konuştu.