5053873217 [email protected]

Cezalı olduğu için Beşiktaş derbisinde soyunma odası ve yedek kulübesine giremeyecek olan Galatasaray’ın teknik patronu, 3G bağlantısıyla oyuncularına ulaşacak. Sarı-kırmızılı futbolcular, Terim’in maç öncesi ve devre arası vereceği talimatlarını plazmadan izleyecek.

 

 

Süper Final Şampiyonluk Grubu’nda son 2 haftaya takipçisi Fenerbahçe’nin 3 puan önünde lider olarak giren Galatasaray’da artık nefesler tutuldu ve Beşiktaş derbisi için saatler sayılmaya başlandı.
Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının sonucuna göre Arena’da şampiyonluk turu atmayı arzulayan Cim-Bom’da, Teknik Direktör Fatih Terim’in, PFDK’nın verdiği üç maçlık ceza nedeniyle tribüne çıkacak olması, oyuncularla nasıl iletişim kuracağı konusunu gündeme getirdi.
Tecrübeli teknik adamın, oyuncular üzerindeki pozitif etkisi nedeniyle eksikliğinin hissedilmeyeceği bir formül üzerinde çalışan sarı-kırmızılıların, soyunma odasına girmesi de yasak olan Fatih Terim için ilginç bir uygulamaya gideceği ortaya çıktı. Buna göre soyunma odasında bulunan plazmalardan, 3G bağlantısı ile Fatih Terim’in maç önü ve devre arası konuşmaları oyunculara görüntülü olarak aktarılacak.

Telefon, telsiz yasak
Karşılaşmayı locadan izleyecek olan Terim’in maç önü uyarıları ile devre arasındaki analizleri, soyunma odasında bulunan plazma televizyondan futbolculara canlı olarak yansıtılacak. Sarı-kırmızılı teknik adamın, daha önce benzeri görülmemiş bu yöntemle, futbolcuların motivasyonunu üst seviyeye çıkarmasının planlandığı ifade edildi.
Talimatlara aykırı olduğu için Fatih Terim, kulübedeki yardımcılarıyla telefon veya telsizle iletişim sağlayamayacak.