5053873217 [email protected]

Galatasaray kendi evinde Beşiktaş’a karşı ne gerekiyorsa yaptı. 2 de gol attı. Ardından ne olduysa kritik Sabri-Aydın değişikliğinden sonra oldu. Bu değişiklikten sonra Beşiktaş farkı kapattı ve eşitliği yakaladı. Maç 2-2 sona erdi.

Stadyumu erken terk eden taraftarların da yakındıkları şey aynıydı; değişiklik yanlıştı.

Sarı-kırmızılı takım başlama düdüğü çalar çalmaz oyunu Beşiktaş yarı alanına yığdı, sağdan Eboue ve Engin, soldan Emre Çolak’la üst üste tehlikeli ataklar yaptı. Boş pozisyondaki Melo’nun kafa vuruşunu başta Ernst olmak üzere Beşiktaşlı bütün oyuncular adeta izleyince Brezilyalı için golü atmak gerçekten çok kolay oldu. Oyunu kendi yarı alanında kabul eden Beşiktaş, Almeida ve Quaresma ile zaman zaman gol arıyor, ancak Portekizliler, Galatasaray savunmasını bir türlü aşamıyor. Sarı-kırmızılı takımın golden sonra bir anda oyunun temposunu düşürmesi de dikkat çekici.

 

Galatasaray, Almeida’nın ters kafa vuruşuyla farkı ikiye yükselterek iyice rahatladı. Sarı-kırmızılı takım bu golle maçı büyük ölçüde bitirdi. Cim-Bom ikinci yarıda tempoyu düşürerek istediği sonucu fazla zorlanmadan alacaktır.

 

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu’nda Galatasaray, Beşiktaş’ı Türk Telekom Arena’da ağırladı.

Mücadele 2-2 sona ererken, Galatasaray liderliğini sürdürdü. Sarı kırmızılı ekip, puanını 47’ye yükseltti.

Teknik direktör Fatih Terim’in cezası nedeniyle görev yapamadığı Beşiktaş derbisinde, sarı-kırmızılı ekibin başında yardımcı antrenörlerden Ümit Davala yer aldı. Terim maçı locadan takip etti.