5053873217 [email protected]

Ankara’da başlayan lezzet yolculuğunu, İstanbul, Gaziantep, Antalya ve Mersin’de açtığı restoranlarıyla serüvene dönüştüren Big Chefs, 13. şubesini Kemerburgaz’daaçtı. Nisan ayı içinde hizmet vermeye başlayan ‘Big Chefs Kemerburgaz’, ev sıcaklığını her zaman olduğu gibi Kemerburgaz’a da taşıdı!

Ankara’daki ilk şubesini 2007 yılında açan ve 2009’da hızlı bir büyüme sürecine giren Big Chefs, İstanbul’u 7. şubesiyle taçlandırıyor. Yılın 365 günü, günün her saati, en lezzetli yemekleri, en taze ekmekleri ve en özel tatlıları bulabileceğiniz Big Chefs Kemerburgaz, evinizdeki sıcaklığı aratmayacak.

Sabah kahvaltısından akşam yemeğine uzanan farklı tatların buluştuğu çok özel mönüsü ve birbirinden lezzetli kokteylleri ile Big Chefs, sizi huzurlu bir deneyim yaşamak için Kemerburgaz’a çağırıyor! Damak tadından ödün vermeyenler için tasarlanmış lezzetlerini, ilkbahar ve yaz aylarına uygun, birbirinden keyifli mevsimsel lezzetler ve keyfinize eşlik edecek kokteyller ile taçlandıran Big Chefs Kemerburgaz, ailenizle keyifle vakit geçirebileceğiniz ev sıcaklığını geniş bahçesinde de yaşatmaya devam ediyor.