5053873217 [email protected]

Yazı karşılamak için sabırsızlananlar arasındaysanız, bu Hıdrellez’i boş geçmeyin. İşte gün boyu yapabilecekleriniz. 

Ahırkapı Roman Orkestrası’nın sahne alacağı Yegane Meyhane 6 Mayıs gecesi bir roman mahallesine dönüştürülecek. Dansları, çiçekçileri ve eğlencesiyle tam bir “Roman Havası” esecek olan Yegâne Meyhane’de, gece sürprizlerle devam edecek. Yegane’nin lezzetli fiks menüsü ve limitsiz alkollü-alkolsüz içeceklerle tamamlanıyor. Geceye sonradan dâhil olacaklar için Yegâne Meyhane bistro olarak da hizmet verecek. Yegâne Meyhane 5 Mayıs’ta Grek Gecesi, 6 Mayıs’ta ise Hıdrellez Kutlamalarıyla bahar şenliğini sürdürmeye devam edecek. Roman Gecesi Fiks Menü Fiyatı: 90 TL

PARKORMAN’DA FALLI, SAZLI, SÖZLÜ EĞLENCE VAR

Bundan 12 yıl önce Ahırkapı sokaklarında başlayan ve baharın gelişinin kutlandığı Hıdrellez coşkusu, geniş katılımlara ulaştığı için son 2 yıldır Ahırkapı Parkı’nda kutlanıyordu. Ahırkapı Şenlikleri Derneği tarafından şenliğin iptal edilmesi herkesi üzmüştü. Bu sene Hıdrellez coşkusu Parkorman’a taşınıyor!

Hıdrellez’in korunması gereken, kültürel bir değer olduğunu düşünen KafePi bu yıl Hıdrellez Şenliğini güvenli ortamda 5 Mayıs Cumartesi tarihinde şehrimizin en yeşil, ulaşımı en kolay mekânlarından biri olan Parkorman’da gerçekleştirme kararı aldı.

Sahnede birbirinden eğlenceli grupların konserleri ve alanda tüm gün gezen çalgıcılardan canlı müzik, roman çadırları, geleneksel tatlar, rengârenk dilek ağaçları, piknik alanlarında keyif, bandolar, el işi ürünlerin satan market alanları, jonglorler ve gün boyu etkinlikler ile baharı ve yazın gelişi hep birlikte kutlanacak! Biletler 20 – 25 TL.
Sahne Alacak Gruplar
Burhan Öçal ve Trakya All Stars
Brooklyn Funk Essentials DJ set + live vocal
Ve… Fire Water, Babazula, Dubioza Kolektiv, İstanbul Arabesque Project, Besidos, ASM, Mabel Matiz, Forty Thieves Orkestra

BRİDGE’DE NOSTALJİK BİR KUTLAMA VAR

Bridge Restaurant’ta 5 Mayıs 2012 cumartesi gecesi gerçekleştirilecek olan 1.Bridge Hıdrellez Şenliği’nde farklı sürprizleri de içerisinde barındıracak. Alan itibariyle kişi sayısının sınırlı tutulacağı 1. Bridge Hıdrellez Şenliği’nde ateş yakılacak, gül ağacına dilekler asılacak. Misafirler Murat Kaynak Orkestrası’nın söyleyeceği roman havaları ile eğlenirken, baharın ilk kuzu eti de şenliğin misafirlerine sunulacak. Tüm kadın misafirlere birer tef de hediye edecek olan Bridge, oluşturulacak Bridge Hıdrellez Hatırası önünde çekilecek siyah beyaz fotoğraflarla misafirlerin nostaljik hatıralara sahip olmasını sağlayacak. Bridge Cafe’de gerçekleşecek şenliğe yürürken, misafirlere rengârenk mumlar eşlik edecek. Dileklerin asılacağı gül ağacının yanında, her misafir için birer zarf, not kâğıdı ve kalem hazır bulundurulacak. Sınırlı sayıda rezervasyon yapılabilecek olan 1. Bridge Hıdrellez Şenliği’nde, misafirlerin özgürce dans edeceği geniş bir alan da bulunacak. Şenliğin başlamasıyla birlikte, Hıdrellez ateşi yanmaya başlayacak. Şenlik süresince bir kameraman ve bir fotoğrafçı, baharın gelişini kaydedecek. Şenliğe katılmak için 0 216 391 95 85 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Fiks Mönü: 60 TL