5053873217 [email protected]

Ece Yörenç twitter’da senaristliğini yaptığı dizilerden birinin senaryosundan ‘Sevişmeye başlarlar’ cümlesini yanlışlıkla yayınlayınca 0rtalık birbirine girdi.

Kuzey Güney dizisini Melek Gençoğlu ile birlikte kaleme alan senarist Ece Yörenç önceki gece twitter’da dizi hayranlarıyla sohbet etti. Kuzey Güney’in yanı sıra Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinin de senaristliğini yapan Yörenç fan’larla sohbet ilerledikçe iki dizinin de senaryo kapaklarını takipçileriyle paylaştı.

…VE SEVİŞMEYE BAŞLARLAR!

Yalnız Ece Yörenç’in gözünden kaçan dizi takipçilerinin gözünden kaçmadı. Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinin senaryo kapağı altında görünen cümle ortalığı karıştırdı. Senaryonun altındaki ‘Sevişmeye başlarlar. Kısa gördük tabii’ cümlesini twitter ahalisi doğal olarak Fatmagül’ün Suçu Ne dizisine ait sandı. Kerim ile Fatmagül’ün arasındaki yakınlaşma olup olmamasını merak eden dizi fanatikleri ünlü senaristi sor yağmuruna tuttu.

HANGİ KARAKTERE AİT!

Ece Yörenç ise sorulan sorular karşısında, cümlenin Kuzey Güney dizisine ait olduğunu açıklamak zorunda kaldı. Kuzey ve Güney dizisinde ise iki aşk arasında kalan Kuzey’in mi yoksa Banu’yla evlilik arifesinde olan Güney’in mi yoksa Ferhat’ın evinde kalan Simay’ın mı bu senaryoyu yaşayacağı merak konusu oldu.