5053873217 [email protected]

Kuşum Aydın Habertürk’te İzzet Çapa’ya verdiği röportaj ve fotoğraflarla günün en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Kadın kılığına giren Aydın, Hayriye karakteriyle bu yaz kabere şov düzenleyeceğini açıkladı ve Hayriye’nin dünyasını İzzet Çapa’ya açtı. Utangaç halleri, makyajı ile sahne şovu yapmaya hazırlanan birinden çok gerçek bir assoliste benzeyen Aydın bu pozlarıyla daha çok konuşulacak. İşte röportajdan satırbaşları:

–  Dört senedir estetiği bırak, botoks bile yaptırmıyorum. Ama insanlar garip işte…Konuşsunlar, umurumdu sanki… İşi ‘Aydın yüz nakli yaptıracakmışa’ kadar vardırdılar.

-Sonra insanlar şehir efsaneleri çıkardılar. Yok yüzüm tanınmayacak kadar şişmiş filan diye. Yanağımın bir tarafında morluk olduğu doğru, oradaki fazlaların alınması için dolguların eritilmesi gerekiyor. Hepsi bu.

– Canım ben estetiği seviyorum. Karın yağını ilk aldıranlardanım. Ama hep kıskanıldım. Kiminle çıkıyorum, ne yapıyorum… Ortalarda olmadığım için hep merak edildim. Söylemedikleri kalmadı.

– Sahnede kadın olmayı seviyorum. Bu yaz Hayriye Türkiye’yi sallayacak. Tavşan Kardeş’in sözü bu!

-Türkiye’deki şarkıcıların yüzde 99’u cahil cühela. Lisanları yok, su bile isteyemezler oralarda. Sular seller gibi İngilizce’m var benim. Dedim kendime “Git kafanı dinle.” Hollanda’da bir ev aldım, baktım burada “Garaj almış” diye dedikodu yaptılar.

– Aynı evde yaşarken katakulli yapıp sevgilimi kendi evlerine davet ettiler ‘kadim’ dostlarım; Dallas gibi bunlar… Hepsi de tanınmış insanlar. Ama artık bir tek annem için üzülürüm. Sadece o var hayatımda.

VAROŞ DEĞİL AĞAÇİ

– Hakan Yıldırım için “Varoş” demedim. Hakan benim elimde büyüdü. Sadece “Apaçi” dedim. Ben baş stilisttim. Hakan yardımcım olarak geldiği zaman apaçiydi. Ayıp bir şey değil ki bu? Apaçi benim gözümde modayı bilmeden kullanan demek. Ama bugün hepimizi aştı geçti, eli öpülecek bir insan oldu. Ben asla “Varoş” demedim ama böyle yazarak aramızı bozdular.