5053873217 [email protected]

Yaklaşık 2 milyon gencin yarın büyük umutlarına bir adım daha yaklaştıracak olan YGS sınavına sadece saatler kala, sınav için twitter’da yapılan öneriler güldürüyor. Tüm yıl çalışan öğrencileri sınav öncesi gülümsetecek öneriler arasında iki şık arasına kalanları da ilgilendirenler var, sınava arabayla gidenleri de!

@gorkemalatepe
#ygsyegirecekleretavsiyeler Arabayla gidenler anahtarı jantın arasına saklamayın geçen sene çok araba çalındı :)

@Turk_Annesi
soruları iyi okuyun, anlamadığınız soruda vakit kaybetmeyin ve komşunun oğlunu ezip geçin çocuğum!! göriim sizi

@musmulafaruk
#ygsyegirecekleretavsiyeler Bu bir işaret, Sabri’yi örnek alın, o atıp tutturduysa sizinkiler de tutacaktır, cevabını bilmediklerinizi atın.

@AlperTurgut01
#ygsyegirecekleretavsiyeler Yarın 1 Nisan, yani sınav mınav yok, şaka yaptılar size. Hadi yine iyisiniz gençler, vurun kafayı yatın uyuyun

@gokcicim
#ygsyegirecekleretavsiyeler lady gaga makyajı yapıp nicki minaj gibi giyinin iğrenç bi parfüm sıkın. herkes size odaklansın sınavı yapamasın

@Beycanbalkaya
#ygsyegirecekleretavsiyeler sınavda iki şık arasında kaldıysanız ikinciyi seçin çünkü birinciyi gerçekten sevseydiniz ikincisi olmazdı.

@DrSoysalMedya
#ygsyegirecekleretavsiyeler Emin olmadığınız soruları RT’lemeyin, favoriye alın.

@Rapunzelll
#ygsyegirecekleretavsiyeler sınav iyi geçmezse Erol Köse’nin de bi hacettepe tıp mezunu olduğunu hatırlayıp kendinizi teselli edebilirsiniz.

@tinkereccoli
#ygsyegirecekleretavsiyeler baktın olmuyor sorular arasında dinamizmi yakala eğlencenin doruklarına var sonra da bir paçavra gibi savur.

@NNChocolate
#ygsyegirecekleretavsiyeler Annem kazanmakla hiçbişi bitmio aksine asıl o zaman başlıo dertler, çok takmayın kasmayın cool olun gençler :P

@asLowe
#ygsyegirecekleretavsiyeler Kafanıza çokda takmayın sonuçta ölüm yok gibi laflar edenlerden itinayla uzak durun :)

@gevrek_simit_
#ygsyegirecekleretavsiyeler stres sıkıntıya gerek yok çünkü bu hayatınızda gireceğiniz ne ilk ne de son sınav. O yüzden yayıla yayıla çözün.

@Tuba_Liebe
#ygsyegirecekleretavsiyeler 2 şık arasında kalırsanız kalbinizi dinlemeyin yada durun dinleyin :D

@cccaveman
#ygsyegirecekleretavsiyeler illaki birileri halı silkecektir.embesil gözetmenler ceblerinde para şıngırdatacktr.kulak tıkacı alaydın iyidi:)

@haydarbozdag
#ygsyegirecekleretavsiyeler beyin bedava sıkıntı yapmayın

@nimkarakaya
#ygsyegirecekleretavsiyeler bilkent yazmayın 94lü loserlar 3 sene hazırlık 6 senede bölüm okutuyorlarmış zorla