5053873217 [email protected]

Tüm hazırlıkları tamamlanan Trump Towers AVM bölümü açılış için gün sayıyor. Hali hazırda 3 aydır hizmet veren teknoloji mağazası dışındaki diğer mağazalar da hazırlıklarını bitirdi ve vitrin tasarımları ile açılışı karşılayacaklar.

Metrobüse yakınlığı ile ciddi bir müşteri kitlesi çekmesi beklenen AVM, metro bağlantısnın da yapılmasıyla bir çok AVM de olmayan ulaşım imkanlarına kavuşacak. Halen AVM girişinde metro bağlantı inşaatı sürüyor.

Trump Towers Mall’da kapılarını açmaya hazırlanan markalar;
ACCESSORİZE, ALEX OYUNCAK, ASSOS DİAMOND, ATASUN OPTİK, AVEA, B&G STORE, BERK, BETA, BİLAKİS, BİSSE, BORSA GRUP, BURGER KING, BURGER KİDS , CAFE NERO, CAFFE İL PİACERE, CATİMİNİ, CHOCONETTE, CİNE MAXİMUM, CK JEANS, COQUET, CROCS, D&R, D&R KİDS, DAGİ, DAMAT, DERİDEN, DİSNEY TİYATRO, DİVARESE, DOA, DRY CENTER, DUFY, EBEBEK, EDİRNE KIRKPINAR, ETİLER PARK BÜFE, FALAFEL VEGGİE , FLORMAR, FRATELLI LA BUFALA, GAP KİDS, GLOW ACCESSORIZE, GOOSE, GÜNAYDIN, GYMBOREE, HARİBO, HD İSKENDER, IMAGINARIUM, İDİL BABY, İPEKYOL, KARAMELA, KİGILI, KÖFTECİ RAMİZ, KRYOLAN, LACOSTE, LC WAİKİKİ, LEE COOPER, MANGO, MENDO’S, MİDPOİNT, MİGROS, MİNİ MALL ATÖLYE, MR. KUMPİR, MUDO COLLECTİON, NETWORK, OPMAR OPTIK, PAŞABAHÇE, PENTİ, PERSPECTIVE, PIRLANT, PİSERRO, POPEYES, PURE JATOMİ FİTNESS, RAMİZ ÇOCUK, RAMSEY, ROMAN, SAAT&SAAT, SARAR, SATURN, SBARRO, SEVİL PARFUMERİ, STEFANEL, STIKERZ, STRIDE RITE, TOBACCO SHOP, TOWERS ECZANE, TOYZZ SHOP, TURKCELL, TÜRK TASARIMCILAR, TWIST, VEGGIE FALAFEL, VİP TURIZM, VODAFONE, WATSONS, ZEN DIAMOND…