5053873217 [email protected]

Joygame’in 7 milyonun üzerinde oyuncuya sahip oyunu Wolfteam’in 3. Sezon Klan Turnuvası başlıyor! Wolfteam’cilerin sabırsızlıkla beklediği bu turnuva, yeniliklere ve özel sürprizlere ev sahipliği yapıyor.

Joygame’in en büyük oyuncu kitlesine sahip oyunu Wolfteam’in 3. Sezon Klan Turnuvası Mart ayının son haftasında başlıyor. 2 ay boyunca süren ve 8’er kişiden toplam 128 Klan’a ev sahipliği yapan bu turnuva ilk kez internet üzerinden canlı olarak takip edilebilecek. Turnuvanın finalini görkemli bir etkinlikle İstanbul’da yapmayı planlayan Joygame, daha önce yapılmayanı yaparak bu turnuvaya özel bir site ve logo tasarımı yaptı. Turnuva esnasında sürprizlerle karşılaşacak olan Wolfteam oyuncuları için hedefe ulaşmalarını kolaylaştıracak Facebook sayfası da kuruluyor.

Özel tasarım turnuva sitesi, siteye özel sürpriz hediyeler, oyun görevlilerinin maç yorumları, canlı yayın turnuva maçları gibi uygulamaların oyunculara sunulacağı Wolfteam Klan Turnuvası’nda, muhteşem turnuva hediyeleri ve görkemli büyük bir final ise oyunculara unutamayacakları bir deneyim yaşatacak.

Klan Turnuvası hediyeleri:

1 Adet MSI Monster Laptop
6 Adet Samsung Monitör
6 Adet Thermaltake TT eSPORTS Oyuncu Klavyesi
6 Adet Thermaltake TT eSPORTS Oyuncu Mause
14 adet IPOD Shuffle
28 Adet Özel Tasarım Wolfteam Kol Saati