5053873217 [email protected]

Canlı yayında hakarete yakın sözlerle Fenerbehçeliler’i itham eden Dilara Gönder özür dilese bile sosyal medyada sular durulmuyor. Fenerbahçeliler Gönder’i affetmiyor.

Avrupa Şampiyonu olan Fenerbahçe Universal’i karşılamak isteyen Fenerbahçeli taraftarlarla polis arasında çıkan arbedeyi değerlendirirken yaptığı yorumlarla ekran başında izleyenleri şoke eden Dilara Gönder bugün çıkıp canlı yayında özür diledi. Tepkiler nedeniyle kariyerinin sekteye uğramasından korkan Dilara Gönder, özür dilemesine rağmen sosyal medyada eleştirilmeye devam ediyor.

DİLARA GÖNDER NE DEMİŞTİ?

Peki ne demişti Gönder? Ünlü spor spikeri sadece söyledikleri değil aynı zamanda üslubu ve tavrı nedeniyle de eleştiri alıyor. Havalimanındaki arbede sırasında orada olan Fenerbahçeliler hakkında ‘işsiz güçsüz bile denilemez’, ‘hayatta sevgisiz olduklarını düşünüyorum’, ‘yaşıyorum ama nefes alamıyorum, diyorlar herhalde’ gibi sözler sarf eden Dilara Gönder’in bu sözleri uzun süre unutulmayacağa benziyor. Gönder’in spor haberleri sunumu sırasında yaptığı bu yorumlar, sosyal medyada ‘Savcı mı, yorumcu mu yoksa haberci mi’ diye eleştiriliyor.

NE YAPSA NAFİLE!

Devirdiği çamı canlı yayının yanı sıra twitter’da da toplamaya çalışan spiker Dilara Gönder, attığı tweet’lerle havalimanında yaşayan olayları değerlendirmeye devam ediyor. Gönder, havalimanında kimin suçlu olduğunun değerlendirmesinden ziyade, canlı yayındaki hakaret dolu sözlerinden özür dilemesi gerektiği ise taraftarlar tarafından kendisine hatırlatılıyor.

FB TV’DE ŞÖHRETİ YAKALAMIŞTI!

Dilara Gönder hakkında yapılan en büyük eleştiri ise spor spikerliğine Fenerbahçe TV’de başlamış olması. Gönder “Mesleğimdeki sporun yeri ise FB TV’ye geçtikten sonra şekillendi” sözleriyle mesleğe başladığı ilk yılları anlatıyordu.

Gönder için sadece Fenerbahçe taraftarları değil tüm futbolseverler şu yorumları  yapıyorlar.*

– Tarih itibariyle yaşanan olaylardan sonra tribunlere oynamak zorunda hisseden şahısdır.

– Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmanın sonuçlarına katlanması gereken insan.

– Burcu Esmersoy’un yolundan giden spor spikeri. o da vakti zamanında pohpohlanmıştı yok şöyle güzel yok böyle sempatik diye. Ondan sonra gazı alan burcu da her program da sacma sapan espriler komiklikler yapmaya çalışarak kendini bitirdi, gözden düştü.

– Batiatus’un babasından özür dilemesi bile daha samimiydi be dilara.

– Ağzından çıkanı kulağı duymayan, ondan sonra da “sözlerim yanlış anlaşıldı” diyerek özür dileyen ntvspor sunucusu. sözleriniz yanlış filan anlaşılmadı hanımefendi. düpedüz yanlış konuştunuz işte. özrünüzü de alıp çekilebilirsiniz.

– Kafanın dışı kadar içi de güzel olacak. ne yaparsın.

–  Kolej mezunu bir spor spikerinden fazla bir beklentimiz yok zaten ama en azından yeri geldiği zaman görüştüğün röportajlar yaptığın duygu bal’ı dinleseydin.

* Yorumlar Ekşisözlük’ten alınmıştır.

 

İŞTE TEPKİ ÇEKEN AÇIKLAMASI;

[youtube width=”600″ height=”365″ video_id=”aCf9ApVWXMk”]

 

DİLARA GÖNDER’İN GÜLME KRİZİ;

[youtube width=”600″ height=”365″ video_id=”hlrf0Zq8l4k”]

 

[layout show=”2″]