5053873217 [email protected]

Alemin Kralı dizisinin setinde kameraman Kemal Aslan’la tartışarak, fiili saldırıda bulunan Şafak Sezer’e dava şoku! Aslan’ın medyada çıkan uzlaşma haberlerinin aksine Şafak Sezer’e dava hazırlığında. 

Şafak Sezer’in Kemal Aslan’ı dövdüğünün ortaya çıkmasından bir süre sonra Süreç Film gönderdiği açıklamada tarafların uzlaşma içerisinde olduğunu ve dizinin devam edeceğini bildirmişti. Fakat Kemal Aslan’ın Şafak Sezer’le uzlaşmadığı ve dava açmaya hazırlandığı öğrenildi.

ROLLERİNİ GERÇEK HAYATTA SÜRDÜRMESİNLER

Drama Kameramanları da Kemal Aslan’ın yaşadığı bu saldırıyı kınayarak, oyuncuların set emekçilerine daha saygılı olmaya davet ettiler ve “Oyuncusundan kurgucusuna kadar bütün sinema emekçileri yıllardır sigortasız,15-20 saatler boyunca, işçi sağlığı iş güvenliği önlemlerinden yoksun, ücretlerini alamadan çalıştırılmaya karşı mücadele etmeye,direnç göstermeye çabalıyorlar. Beklentimiz bu olumsuz koşullara ve dayatılan güvencesizliğe karşı, sözünü ettiğimiz oyuncu arkadaşların da kendilerininki de dahil emeğe sahip çıkmaları, saygı göstermeleri ve mücadeleye destek olarak içinde yer almalarıdır” dediler. Drama kameramanları oyuncuların yarattıkları rol karakterleri yaşamlarında da sürdürmelerine tepki gösterdi.