5053873217 [email protected]

Derbi öncesi morallerinin üst seviyede olduğunu söyleyen Necati Ateş, “Takıma geldiğimden beri hiç yenilmedik. Gerçekten inanılmaz bir seri yakaladık. Bunu sezon sonuna kadar sürdürmek istiyoruz ki Fenerbahçe derbisinde de maç bizim adımıza camiamız adına önemli bir maç” dedi.

Sözlerine şu şekilde devam etti “Fenerbahçe’yi yendiğimiz takdirde puan farkı 12’ye çıkacak ve Play off’a girerken inanılmaz rahatlayacağız. Uzun yıllardır Kadıköy’de kazanmamamıza Allah izin verirse bu maçla son vermek istiyoruz. Oraya da kazanmaya gidiyoruz. İnşallah Kadıköy’den alacağımız güzel bir neticeyle yolumuza devam ederiz”

 

Bu maçta forma giymesi halinde elinden geleni yapacağını söyleyen Necati Ateş şunları ekledi: “5-1’lik kupa maçı ve içeride oynadığımız 1-0’lık lig maçını unutamıyorum. Çok güzel anılarım var. G.Saray-F.Bahçe maçlarının önemi çok ve futbolcular için inanılmaz hatıralar kazandırıyor. Umarım kendim için güzel hatıralardan birini daha eklerim. İlk Galatasaray dönemimde de Fatih Hocam almıştı beni. Hem kendim için hem takımım için hem de hocam için elimden geleni yapacağım.”