5053873217 [email protected]

Kolpa, liste başı albümlerinin ilk konserini Jolly Joker Balans’ta verecek. Özel gecede gruba pek çok sürpriz isim destek verecek.
Rock müziğin popüler gruplarından Kolpa; geçtiğimiz ay yayınladıkları ikinci albümleri “Yatağın Soğuk Tarafı” ile büyük başarı kazandı. Hala listelerde yükselen albümle aynı adı taşıyan çıkış şarkısının promosyon dönemini de yoğun bir şekilde geride bırakan Kolpa, çok özlenen canlı performanslarıyla sahnelerde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Mart ayında uzun bir turneye çıkan Kolpa, turnenin İstanbul konserini 14 Mart Çarşamba gecesi Jolly Joker Balans’ta gerçekleştirecek. Bu özel gecede gruba sahnede bir çok sürpriz sanatçı da eşlik edecek.

Çift kişilik yataklarında, tek kişilik yalnızlıklar yaşayanların, şehir hayatının kargaşası ve kalabalıklığı içerisinde yalnız hissedenlerin kendilerinden çok şey bulduğu Haluk Kurosman prodüktörlüğünde kaydedilen ‘Yatağın Soğuk Tarafı’, bu yılın en çok konuşulacak albümlerinden biri olarak gösteriliyor.

2004 yılında İstanbul’da Bora Yeter (bas) ve Barış Yurtçu (vokal) tarafından kurulan Kolpa, bugün Cenk Taner Dönmez (gitar) ve Samuray Gökçe (davul) den oluşan ekibiyle yoluna 4 kişi olarak devam ediyor.