5053873217 [email protected]

Yüz nakli olan Uğur Acar, ailesi tarafından organları bağışlanan ve yüzünü aldığı Ahmet Kaya’nın kızı Leyla Kahveci’yle olan buluşması duygu dolu anlar yaşattı

Eşi Gökay Kahveci ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesine gelen Leyla Kahveci, Uğur Acar’ı ziyaret ettikten sonra, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe ile bir süre görüştü. İlk karşılaştığında çok şaşırdığını belirten Kahveci, Uğur Acar’ın aşırı derecede babasına benzediğini ifade etti. Uğur Acar’ı sağlıklı gördüğünü ve kendisine espriler yaptığını anlatan Kahveci, bundan sonra genç adamın yanlarından ayrılmayacağını ifade etti.Acar’ın kendisine teşekkür ettiğini belirten Kahveci, ”Uğur, ‘Bundan sonra hep beraber olacağız’ dedi. Uğur babam gibi yakışıklı olacak” dedi.
”BABAMIN YANIMDA OLDUĞUNU HİSSEDİYORUM”
Uğur Acar’ın yüzünün bu kadar iyi olacağını tahmin etmediğini ifade eden Kahveci, genç adamın da kendileri gibi dimdik ayakta duracağını vurguladı. Acar’ın dualarının kendileri için çok önemli olduğunu belirten Kahveci, ”Allah babamın günahlarını affetsin. Onu çok seviyorum ve şu anda yanımda olduğunu hissediyorum. Bizi görüyor ve mutluluğumuzu paylaşıyor” diye konuştu.