5053873217 [email protected]

Filiz Akbulut’la birlikte olduğu söylenen Ahmet Özhan’ın suskun eşi Hatice Özhan Hürriyet Gazetesi’nden Demirhan Hararlı’ya konuştu

Ahmet Özhan’ın Filiz Akbulut’la olan beraberliğini kabul eden Özhan, uzun süre konuşulacak açıklamalara imza attı. Ahmet Özhan’ın Filiz Akbulut’la dini nikah yaptığını söyleyen Özhan, “Ahmet Bey 1985 yılında Hale Soygazi’den boşandı, 1986 yılında da benimle evlendi. Beni aldatacağını aklıma bile getirmemiştim, yıllarca gözlerim kapalı uyumuşum. Beni o kadınla gerçekten aldatıyormuş, hem de evlendiğimiz zamandan beri! Biri kız, diğeri erkek iki çocuğumuz var. Ben bu kadar yıl kocamı tanıyamamışım, gerçekten yazık” dedi.

İKİLİ İLİŞKİ İSTİYORUM!

Eşiyle Filiz Akbulut’u restoranda yakaladığını anlatan Hatice Özhan, “Onları restoranda bile yakaladım. İnternette de yazışmalarını buldum. İnternetteki yazışmalarını herkese ilan edeceğim. Telefon mesaj dökümleri çıksın, onları da göstereceğim. Boşanma davası açalım, anlaşarak boşanalım istedim ama o bana “Git dava aç” dedi. Dava bile açamıyor! Üstelik beni şikayet ettiler. Hem suçlu hem güçlüler. Kadın, “Beni dinledi, takip etti” gibi iddialarla şikayette bulundu. Ben de şikayet üzerine, o hanıma bir yıl kadar önce tazminat davası açtım, 9 Şubat’ta Kadıköy’de mahkememiz var. Evli erkeği bile bile baştan çıkaran kadına tazminat davası açabiliyorsunuz, ben de bunu yaptım. Ben hayatta karakol yolu bilmezken, şimdi neler yaşıyorum…“Ben ikili ilişki istiyorum” diyor Ahmet Bey. “Sen benim hizmetimi gör, üstümü başımı hazırla, beni kadına sun. Ben de seni zora düşürmeyeceğim” diyor. Ahmet Bey, dinci bir adam. Hacı. Bu insanı tüm Türkiye tanıyor. Şimdi “Ben şeriatın emrini yerine getiriyorum” diyor. Kendisi Türkiye Cumhuriyeti’nde parasını kazanıyor ama şeriata göre yaşıyor!” diye konuştu.