5053873217 [email protected]

Tik Tokcu Cole Carrigan, Kim Kardashian’dan kocasıyla ilgili iddiaları nedeniyle özür diledi. Yaklaşık 350 bin takipçili Carrigan, sosyal medya platformunda yaptığı paylaşımda, kasımda dünyaca ünlü rap’çi West’in eski koruması Steve Stanulis’in bir otelde ikisi için buluşma ayarladığını iddia etmişti.

Stanulis, Page Six’e yaptığı açıklamada West’in korumalığını 2016’da bıraktığını söyledi. Avukatı aracılığıyla TikTok yıldızına ihtarname gönderen Stanulis, söz konusu iddiaların “baştan sona yalan” olduğunu belirtti. Avukatı, “Müvekkilim bütün bu yanlış ve karalayıcı ifadeleri en güçlü şekilde reddediyor, kendisi Carrigan diye birini tanımıyor” diye konuştu. Carrigan’ın hem müvekkilinden hem de West ve Kardashian’dan özür dilemesini talep etti.

Independent Türkçe’nin haberine göre, 10 Ocak’ta TikTok’ta ihtarnameyi arka plan yaptığı bir video yayımlayan Carrigan, şu ifadeleri kullandı:

“Dava edilmemem için West ve Kardashian’dan özür dilemem gerekiyor. Merhaba Kim, eğer bunu izliyorsan çok üzgünüm. Dürüst olmam gerekirse bunu eşin Trump’ı destekliyor diye yaptım.”

Öte yandan, Page Six’in West’e yakın kaynaklardan öğrendiğine göre; West daha önce Carrigan’la hiç tanışmamış, hatta kim olduğunu bile bilmiyor.