5053873217 [email protected]

Epic Games Yılbaşı Tatili ücretsiz oyun kampanyasının üçüncü gününe geldik. İlk iki gün verdiği oyunlarla beklentilerin biraz altında kalan Epic Games, dün akşam Twitter’dan paylaştığı gönderisi ile merak uyandırdı.

Epic Games’in yeni ücretsiz oyunu The Long Dark oldu. Oyunun konusu ise şu şekilde:

The Long Dark, açık dünya ortamında kurulan ve birinci şahıs bakış açısıyla oynanan bir hayatta kalma oyunudur. Oyun, oyuncunun küresel bir felaketten (jeomanyetik bir fırtına) sonra hayatta kalmak için mücadele eden uçuş pilotu rolünü üstlendiği soğuk Kanada vahşi doğasında gerçekleşir. Oyun geliştiriciler tarafından “vücut ısısı, kalori alımı, açlık / susuzluk, yorgunluk, rüzgar, titreme, yaban hayatı ve diğer çevresel faktörlerin birçoğunu açıklayan hayatta kalma simülasyonu” olarak belirtilir.

Oyunda hikaye modu ve hayatta kalma modu olmak üzere iki farklı oynanış türü bulunuyor. Oyunun alfa sürümü sırasında, oyunculara altı bölgeden birinde başlama seçeneği olan Sandbox (Survival) modu erişimi sağlandı: “Gizemli Göl”, “Sahil Yolu”, “Tatlı Vadi”, “Harap Bataklık”, ” Terk Edilmiş Topraklar “ve” Bozkurt Dağı “, hepsi geçiş bölgeleriyle birbirine bağlı. Şu anda “Dağ Kasabası”, “Kesik Demiryolu”, “Sakin Nehir Vadisi” ve “Kasvetli Körfez” olmak üzere 10 bölge bulunmaktadır.

 

The Long Dark sistem gereksinimleri
Minimum
– 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
– İşletim Sistemi: Windows 7
– İşlemci: Dual-Core Intel i5 CPU @ 2GHz+
– Bellek: 4 GB RAM
– Ekran Kartı: Intel 4xxx Series w/ 512 MB VRAM
– Depolama: 7 GB kullanılabilir alan

Önerilen
– 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir.
– İşletim Sistemi: Windows 10
– İşlemci: Intel i7 CPU @ 2.6GHz ya da daha yenisi
– Bellek: 8 GB RAM
– Ekran Kartı: nVidia GTX 555 w/ 1 GB VRAM or better
– Depolama: 7 GB kullanılabilir alan